Yumurtlama akıntısından ne zaman sonra yumurta çatlar ?

Wanniya

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
701
290
Adetimin 8. Günü dün ve bu gece dahil (9.gune girmis oluyorum)devam ediyor erken mi yumurtluyorum ? Yumurtlamaya mı hazırlanıyor yoksa bilgisi olan paylaşabilir mi
tesekkur ederim

Ovulasyon takibi yumurtlamanızın zamanını daha net gösterir Lh ovulasyon test
Adetimin 8. Günü dün ve bu gece dahil (9.gune girmis oluyorum)devam ediyor erken mi yumurtluyorum ? Yumurtlamaya mı hazırlanıyor yoksa bilgisi olan paylaşabilir mi
tesekkur ederim

takibine başlayabilirsiniz daha net olur Rabbim kucağınızı boş bırakmasın

tesekkur ederim
Cok belirsiz bi konu o malesef yumurtlama akintisi gordugunde yumurtlamista olabilirsin yumurtluyoda olabilirsin veya yumurtlayacakta pek fazla akintiya guvenip devam etme lh kitleri daha saglikli ovulasyon takibinde. Ama kitlerden kullanmayacaksan yumurtlama akintisi + ates olcerek biraz daha istikrarli sonuc alirsin.

Cok tesekkur ederim . Ben goruncw direk degerlendirdim fakat uzanmadim fazla en fazlaa 20 25 dk uzandim canim sıkıldı kallktim bi saat uzanin diyorlardi

tesekkur ederim
Malesef çok belirsiz bir durum defalarca yaşadım. En sağlıklısı ovülasyon testi alıp kontrol etmeniz

Aslında testlerle net sonuç alırsınız garanti olur ovülasyon testi diye geçer ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…