• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık yumurtlama akıntısı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

safrancicegi

hiç napim kazık yiyorum sen?
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
96
206
23
ablalarım merhabalar, ablam hamile kalmak istiyor da birkaç gündür burdaki tecrübeli kişilerin yazdıklarını okuyoruz ama ablamın size bir sorusu var. böyle uzayan yapıdaki yumurtlama akıntısının geldiğini görüyormuş ama o akıntı yumurtlama olduğunun işareti mi yoksa o akıntı geldikten sonra mı yumurtluyormuşuz, bunu merak ettik cevaplarınız için teşekkürler şimdiden, inşallah hepiniz kucağınıza alırsınız bebişlerinizi :KK54:

Merhabalar canım🙏🏼
o akıntı yumurtlama döneminde olduğunun göstergesidir. Muhtemelen yumurtlama o günde olmuştur👍🏻

Bende her ayın belirli günleri o akıntıyı yaşarım ama Ovülasyon testinde o günlerde yumurtlama görmedim net bilgi vermiyor yani aklınızda olsun geçi ben o testleri doğruluğundan da şüpheliyim 🙏🏻

Bende her ayın belirli günleri o akıntıyı yaşarım ama Ovülasyon testinde o günlerde yumurtlama görmedim net bilgi vermiyor yani aklınızda olsun geçi ben o testleri doğruluğundan da şüpheliyim 🙏🏻
test falan henüz kullanmıyor ablam sadece akıntıyı görerek deneyecekmiş bakalım, olmazsa testler son çare olur herhalde güvenilir bir marka ile😊

test falan henüz kullanmıyor ablam sadece akıntıyı görerek deneyecekmiş bakalım, olmazsa testler son çare olur herhalde güvenilir bir marka ile😊
Eğer ki gebelik istiyorsa ilk olarak kadın doğumcuya görünsün hem kendini kontrol ettirmiş olur hemde gebelik düşüncesi varsa folik asit kullanması gerekecek bebek sağlığı için ve hemen düşünüyorsa Ovülasyon testi şart çünkü beklemek sıkıcı oluyor 🙊 inşallah gebelik haberini de alırız iyi geceler 🙏🏻

Eğer ki gebelik istiyorsa ilk olarak kadın doğumcuya görünsün hem kendini kontrol ettirmiş olur hemde gebelik düşüncesi varsa folik asit kullanması gerekecek bebek sağlığı için ve hemen düşünüyorsa Ovülasyon testi şart çünkü beklemek sıkıcı oluyor 🙊 inşallah gebelik haberini de alırız iyi geceler 🙏🏻
ekran görüntüsü alıp attım ablama hemen, bak neler yapman lazımmış diye😂 çok teşekkür ederiz inşallah bebek isteyen herkese allahım nasip eder, iyi geceler🙏🏻☺️

Back