Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama Akıntısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

neiraida

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2018
540
538
103
istanbul
arkadaşlar benim bir sorum olacak sizlere. yumurtlama akıntısından ne kadar bir süre sonra yumurtlama gerçekleşiyor?

Bir kaç gündür akıntım vardı ama bugün yumurta beyazı kıvamında olan akıntı geldi, ne kadar bir süre sonra yumurtlayacağım bilemiyorum.

şimdiden teşekkürler

bunu bende hala anlayabilmiş değilim
bilen varsa bende öğrenmiş olcam

bence en iyisi akıntı başlayıp bitene kadar çalışma yapmak , çünkü gerçekten hiç belli olmuyor

bence en iyisi akıntı başlayıp bitene kadar çalışma yapmak , çünkü gerçekten hiç belli olmuyor

öyle mi dersiniz? yani son bir kaç gündür arka arkaya oldu hep zaten, yine aynı şekilde devam edeyim o zaman madem. çook teşekkür ederimm

Canım benim yumurtlama akıntısı bir iki gün sürüyor, o akıntı kesilip normal akıntıya döndükten bir gün sonra falan çatlama oluyor. 2 ay ovulasyon testi yaptım ve bende olan durum bu. Bence bu şekilde bir ay ovu deneyip daha sonra akıntı takibini yapabilirsiniz.

Yumurtlama akıntısından önce bembeyaz akıntısı olan var mı?

Geçen ay yumurtlama akıntısından iki gün kadar önce daha beyazımsı akıntım oldu. İki gün sonra şeffafımsı akıntı geldi şeffaf akıntıdan sonraki 15. gün renkli oldum. Ama geçen ayı değerlendiremedik. Bu ay da ilk beyazımsı iki gün sonra da şeffafımsı akıntım oldu batta iyice açığa çıkar tam ne zaman yumurtladığım. Tahminim şeffaf akıntıyı takip eden 24 saat içinde yumurtluyorum.

Benim de öyle demek ki sağol yorumun için

Benim gecen ay seffaf akintidan tam 5 gun sonra gerceklesmis yumurtlama normalde 2 gun snra gerceklesirdi akintidan 2 gun sonra 14 gun sayardm tam denk gelirdi ilk defa 5 gun sonra oldu baya bi sasirtti beni

Benim de öyle demek ki sağol yorumun için
Beyazımsı akıntım ile tamamen şeffaf akıntım arasında bir iki gün oluyor tamamen şefaf akıntıdan sonra 14 ya da 15 gün regl oluyorum. Yani hafif beyazımsı olan akıntı yumurtlama dönemine girdiğim dönem olan akıntıymış. Tamamen şeffaf olan akıntım ise yumurtladığım günkü akıntımmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…