Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu bende hala anlayabilmiş değilimarkadaşlar benim bir sorum olacak sizlere. yumurtlama akıntısından ne kadar bir süre sonra yumurtlama gerçekleşiyor?
Bir kaç gündür akıntım vardı ama bugün yumurta beyazı kıvamında olan akıntı geldi, ne kadar bir süre sonra yumurtlayacağım bilemiyorum.
şimdiden teşekkürler![]()
bunu bende hala anlayabilmiş değilim
bilen varsa bende öğrenmiş olcam
bence en iyisi akıntı başlayıp bitene kadar çalışma yapmak , çünkü gerçekten hiç belli olmuyorarkadaşlar benim bir sorum olacak sizlere. yumurtlama akıntısından ne kadar bir süre sonra yumurtlama gerçekleşiyor?
Bir kaç gündür akıntım vardı ama bugün yumurta beyazı kıvamında olan akıntı geldi, ne kadar bir süre sonra yumurtlayacağım bilemiyorum.
şimdiden teşekkürler![]()
bence en iyisi akıntı başlayıp bitene kadar çalışma yapmak , çünkü gerçekten hiç belli olmuyor
Benim de öyle demek ki sağol yorumun içinGeçen ay yumurtlama akıntısından iki gün kadar önce daha beyazımsı akıntım oldu. İki gün sonra şeffafımsı akıntı geldi şeffaf akıntıdan sonraki 15. gün renkli oldum. Ama geçen ayı değerlendiremedik. Bu ay da ilk beyazımsı iki gün sonra da şeffafımsı akıntım oldu batta iyice açığa çıkar tam ne zaman yumurtladığım. Tahminim şeffaf akıntıyı takip eden 24 saat içinde yumurtluyorum.
Ben dr sordum, akıntının en yoğun olduğu günden itibaren 12-36 sonra çatlar dedi:)bunu bende hala anlayabilmiş değilim
bilen varsa bende öğrenmiş olcam
Yumurtlama akıntısından önce bembeyaz akıntısı olan var mı?
tesekkrler canım cevabın için :)Ben dr sordum, akıntının en yoğun olduğu günden itibaren 12-36 sonra çatlar dedi:)
Beyazımsı akıntım ile tamamen şeffaf akıntım arasında bir iki gün oluyor tamamen şefaf akıntıdan sonra 14 ya da 15 gün regl oluyorum. Yani hafif beyazımsı olan akıntı yumurtlama dönemine girdiğim dönem olan akıntıymış. Tamamen şeffaf olan akıntım ise yumurtladığım günkü akıntımmış.Benim de öyle demek ki sağol yorumun için