• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama akıntısı

Sudexoa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2018
75
4
16
26
şeffaf uzatan bi akıntı geldi 2 gün önce sanırım yumurtlama akıntısıyfı hamile kaldığımdan şüphe ettiğim sürtünme yollu bi ilişkim oldu onda boxer vardj ama bende bir şey olmadığı için korktum 35 gün sonra test yaptım negatifti yumurtlama akıntım da geliyosa ve 35 gün sonra yapılan twst de negatifse hamilelik yoktur diyebilir miyiz kanamam olmuştu gerçi 13 gün sonra ilişkiden ama normalden az geldiği için yerleşme kanamasından korktum (6 gün sirdü)

şeffaf uzatan bi akıntı geldi 2 gün önce sanırım yumurtlama akıntısıyfı hamile kaldığımdan şüphe ettiğim sürtünme yollu bi ilişkim oldu onda boxer vardj ama bende bir şey olmadığı için korktum 35 gün sonra test yaptım negatifti yumurtlama akıntım da geliyosa ve 35 gün sonra yapılan twst de negatifse hamilelik yoktur diyebilir miyiz kanamam olmuştu gerçi 13 gün sonra ilişkiden ama normalden az geldiği için yerleşme kanamasından korktum (6 gün sirdü)
Gözün Aydın bu yolla kesin hamilesin:)))) hiç böyle hamile kalma görmemiştim hahaha:)))) dediğiniz mantıga uyuyor mu
6 gün süren adet neyin kafasındasın

Selamlar. İlişkiden sonra 35 gün geçtiyse ve hamilelik negatif çıktıysa hamile olma ihtimaliniz yok. Zaten Hamile kalmayı gerektirecek bir ilişkiniz de olmamış anladığım kadarıyla. Gönlünüzü ferah tutun.

Back