Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama akintisi ve pembe leke

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cennet Annesi

PAPATYAA 🐣 MELİSA 🧚‍♀️🐣
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Ocak 2016
805
9.687
29
Merhaba. Yumurtlama akintsyla hafif pembe lekelenme neden olur bu durumla karsilasanlar yazabilirmi lutfen

Bu ay ben yasadim . hatta konu bile actim . yumurta catlamayaparken kanama olurmus bende ayni durumu yasadim bu ay hemde iliski esnasinda ve onu seyreden 2 gun snra oldu . snraki iliskiler de olmadi gelmedi yumurtlama donemimbitmisti. Bende osekilde anladim . bi problem yok normalmis. Bu sebeple doktora gitmedim de ama bu ay hamile kalmazsam gidicem vegittgimde onu da soylicem. Sana tekrar yazarm

Bu ay ben yasadim . hatta konu bile actim . yumurta catlamayaparken kanama olurmus bende ayni durumu yasadim bu ay hemde iliski esnasinda ve onu seyreden 2 gun snra oldu . snraki iliskiler de olmadi gelmedi yumurtlama donemimbitmisti. Bende osekilde anladim . bi problem yok normalmis. Bu sebeple doktora gitmedim de ama bu ay hamile kalmazsam gidicem vegittgimde onu da soylicem. Sana tekrar yazarm
Canim ben dusuk yaotim. 2.5 ay once felan. Korunmayi biraktm ama bende tembelli var ikk defa yumurtalma donemimde pembemsi leke gorudm. Saskinim dogrusu

Olabiliyor canim bendede ara ara olrdu ilkdefa belirgin seklde oldu 2 gunde surdu . insallah istedigine kavusursun.
Canim ben dusuk yaotim. 2.5 ay once felan. Korunmayi biraktm ama bende tembelli var ikk defa yumurtalma donemimde pembemsi leke gorudm. Saskinim dogrusu

Bahsettiğiniz lekelenme bende 1 kere oldu yumurtlama esnasında östrojen seviyesinin aniden düşmesinden kaynaklanıyormuş doktorum bidaha yaşarsan mutlaka gel kontrol edelim bir sorun mu var demişti

Hayır olmadı o günde yumurtlama günümmüş ama spor yapıyordum kendimi zorladım biraz nette de araştırma yapmıştım bunun üzerine fazla spor yapanlarda falan olurmuş bu durum onun üzerine hiç zorlamadım kendimi
Bende dun vardi bugunde var yumurtlama akintisiyla birlikte pembe leke

X