- 14 Ocak 2016
- 805
- 9.687
- 29
- Konu Sahibi Cennet Annesi
Merhaba. Yumurtlama akintsyla hafif pembe lekelenme neden olur bu durumla karsilasanlar yazabilirmi lutfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben dusuk yaotim. 2.5 ay once felan. Korunmayi biraktm ama bende tembelli var ikk defa yumurtalma donemimde pembemsi leke gorudm. Saskinim dogrusuBu ay ben yasadim . hatta konu bile actim . yumurta catlamayaparken kanama olurmus bende ayni durumu yasadim bu ay hemde iliski esnasinda ve onu seyreden 2 gun snra oldu . snraki iliskiler de olmadi gelmedi yumurtlama donemimbitmisti. Bende osekilde anladim . bi problem yok normalmis. Bu sebeple doktora gitmedim de ama bu ay hamile kalmazsam gidicem vegittgimde onu da soylicem. Sana tekrar yazarm
Canim ben dusuk yaotim. 2.5 ay once felan. Korunmayi biraktm ama bende tembelli var ikk defa yumurtalma donemimde pembemsi leke gorudm. Saskinim dogrusu
Gebelige engel mi pekiBahsettiğiniz lekelenme bende 1 kere oldu yumurtlama esnasında östrojen seviyesinin aniden düşmesinden kaynaklanıyormuş doktorum bidaha yaşarsan mutlaka gel kontrol edelim bir sorun mu var demişti
Gebelige engel mi peki
Peki sonra oldumu tekrardan gttinizmiBahsettiğiniz lekelenme bende 1 kere oldu yumurtlama esnasında östrojen seviyesinin aniden düşmesinden kaynaklanıyormuş doktorum bidaha yaşarsan mutlaka gel kontrol edelim bir sorun mu var demişti
Hayır olmadı o günde yumurtlama günümmüş ama spor yapıyordum kendimi zorladım biraz nette de araştırma yapmıştım bunun üzerine fazla spor yapanlarda falan olurmuş bu durum onun üzerine hiç zorlamadım kendimiPeki sonra oldumu tekrardan gttinizmi
Bende dun vardi bugunde var yumurtlama akintisiyla birlikte pembe lekeHayır olmadı o günde yumurtlama günümmüş ama spor yapıyordum kendimi zorladım biraz nette de araştırma yapmıştım bunun üzerine fazla spor yapanlarda falan olurmuş bu durum onun üzerine hiç zorlamadım kendimi
benımde eylulun 1 ınde adet olmustum 14. gunde kahverengı akıntım geldı sonra pembe geldı hiç boyle bı sey yasamamıstım yumurtlamıs olbılır mıyım acabaOlabiliyor canim bendede ara ara olrdu ilkdefa belirgin seklde oldu 2 gunde surdu . insallah istedigine kavusursun.