Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle. Kafamız karıştı. Ovulasyon testi de kullanıyorum. Evet C ve T aynı renk olunca Ovulasyon deniliyor. Silikleşince mi yumurta çatladı oluyor onu da bilmiyorum.Seffaf uzayan akinti yumurtalik akintisi diye biliyorum, spermin yumurtaya gitmesini kolaylastirmak icin oluyor ama her kadinda ya da her dongude olmasi sart degil. Bende bu akintidan sonra mi yumurta catliyor yoksa catladigi anlamina mi geliyor bunu merak ediyorum ama bu da degisiyor sanirim![]()
Şeffaf uzayan akıntı olması gerekiyor. Bildiğiniz yumurta akı gibi olur.Merhabalar hanımlar. Bir şey soracaktım size? Yumurtlama olduğu zaman akıntı şeffaf mı olur? Yoksa beyaz opak bir akıntı mı olur? Hamilelik için şeffaf akıntı olduğu zaman mı ilişkiye kurmak mı yoksa beyaz opak akıntı olduğu zaman elverişli olur hamilelik için?
Şuan normal beyaz akıntıya döndü şeffaf bitti o yüzden yumurtlama bitti mi oluyor?Şeffaf uzayan akıntı olması gerekiyor. Bildiğiniz yumurta akı gibi olur.
o akıntı hakkında bilgim yok maalesef. Ben hep yumurta akı gibi uzayan görüyorum. Başka da görmüyorumŞuan normal beyaz akıntıya döndü şeffaf bitti o yüzden yumurtlama bitti mi oluyor?
merhaba,o akıntı hakkında bilgim yok maalesef. Ben hep yumurta akı gibi uzayan görüyorum. Başka da görmüyorum
19 günde bir derkenmerhaba,
Benim adetim bugün bitti.
Sabah uyandığında sarı akıntı afedersiniz ama sümük gibi yani bugünden itibaren aralıklı olarak değerlendireceğizde.
Sarı akıntı ne demek oluyor acaba bilginiz var mı.
Ben 19 günde bir adet oluyorum ilk 3 gün yoğun sonra leke leke 10 gün sürüyor.
yumurtlama olduktan sonra şeffaf akıntı, kıvamlı beyaz bir akıntıya dönüşür çünkü artık progesteron devreye girer.Şuan normal beyaz akıntıya döndü şeffaf bitti o yüzden yumurtlama bitti mi oluyor?
Hayır19 günde bir derken
Döngünüz çok kısa.
Adet kanamanız dahil mi 19 gün
Döngüler adet kanamasının başladığı ilk günden sayılır
Çok mantıklı insanı aşırı strese sokuyor.Kızlar tavsiye hesaplama yapmadan devam edin derim . Cunku hesaplama yapmaya basladigin an streste geliyor olmuyor 2 gunde bir iliskiye devam ederseniz bence yakalama sansı daha yuksek
Yani bugünleri de de mi değerlendirmek gerekiyor?yumurtlama olduktan sonra şeffaf akıntı, kıvamlı beyaz bir akıntıya dönüşür çünkü artık progesteron devreye girer.
Doğru haklısınızKızlar tavsiye hesaplama yapmadan devam edin derim . Cunku hesaplama yapmaya basladigin an streste geliyor olmuyor 2 gunde bir iliskiye devam ederseniz bence yakalama sansı daha yuksek
Çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin. Aynen serbest bıraksak daha çabuk olacak belkide.. Bende 2 sene önce dış gebelik geçirdim. Hamilelik planlamıyorken. Sürpriz oldu. O da nasip olmadı. Sonra da cesaret edemedim. Bende 2 aydır ovülasyon testi deniyorum. Bakalım nasip kısmetÇok mantıklı insanı aşırı strese sokuyor.
Ben evlendim 2 ay sonra hamile kaldım ve korunuyorduk ama korunamamışız düşünün yani hiiç planlı değildi yok yumurtlamamaymış yok yatcakmışsın belinin altına yastıktır ovulasyon testidir vs. Hiçbirini yapmadım ve hamile kalmışım adetim gecikince kan testinde öğrendik tesadüf. Ama 8. Haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum. 2 aydır ovulasyon testi yapıyorum ama olmuyor.
Herhangi bir enfeksiyondan şüpheniyormusunuz? Sarı akıntı enfeksiyon deniliyor genelde çünkü.merhaba,
Benim adetim bugün bitti.
Sabah uyandığında sarı akıntı afedersiniz ama sümük gibi yani bugünden itibaren aralıklı olarak değerlendireceğizde.
Sarı akıntı ne demek oluyor acaba bilginiz var mı.
Ben 19 günde bir adet oluyorum ilk 3 gün yoğun sonra leke leke 10 gün sürüyor.
Aslında aynı şeyleri yaşamışız.Çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin. Aynen serbest bıraksak daha çabuk olacak belkide.. Bende 2 sene önce dış gebelik geçirdim. Hamilelik planlamıyorken. Sürpriz oldu. O da nasip olmadı. Sonra da cesaret edemedim. Bende 2 aydır ovülasyon testi deniyorum. Bakalım nasip kısmet![]()
Yok canım öyle birşey yıllardır böyle zaten adet bitiminde sarıya dönüyor sonra beyaz akıntıya dönüyor.Herhangi bir enfeksiyondan şüpheniyormusunuz? Sarı akıntı enfeksiyon deniliyor genelde çünkü.
şeffaf, opak, yumurta akı kıvamında olduğu günler değerlendirilmeli. akıntı kıvamlı kremsi sarı beyaza dönünce yumurtlama penceresi kapanmıştır.Yani bugünleri de de mi değerlendirmek gerekiyor?