- 15 Ocak 2024
- 627
- 184
- 18
- 35
- Konu Sahibi CerkesMaria
-
Evet tam 8 gün vardı ip gibi kahverengi akıntı geldi belim çok ağrıyordu ve kasığıma arada batma oluyordu hamileymişimKızlar 4 aydır bebek çalışması yapıyoruz ovulasyon zamanlarımızı bu ayda değerlendirdik adetime 8 gün var kahverengi ip gibi uzayan bir akıntım oldu dün hafiften bir kasik ağrım vardı bugünde baya bir belim agriyo bu yerleşme ile ilgili bir akıntı mi yoksa yumurtlama akıntısı mi sizce bu tarz bişey yaşayan oldu mu ?
Yaaaaa hadi inşallah o kadar çok istiyoruz kiEvet tam 8 gün vardı ip gibi kahverengi akıntı geldi belim çok ağrıyordu ve kasığıma arada batma oluyordu hamileymişim
Allah gönlünüze göre versinYaaaaa hadi inşallah o kadar çok istiyoruz ki
Amiiinn aminnnAllah gönlünüze göre versin
Surda 8 gün kaldı herşey belli olur nasibimizde varsa rabbim yaşatır zatenOlabilir ama yine de umutlandırmak istemem adetin gecmesini beklemek en garanti bence
Hayirlisi olur insallahSurda 8 gün kaldı herşey belli olur nasibimizde varsa rabbim yaşatır zaten
Var gibi duruyo kuzum çıktı mı betaAynı belirtilerim var. Bugün test yaptırdım. Adetime 5 gün var. Sizce sonuç ney?Eki Görüntüle 3370233
Yaaaaa çok sevindim inşallah bende oleyimdir benim gibi akıntin bel ağrın olmuş muyduKızlar ben hamileyim
Akıntılarım normal ama çok sırt ve bel ağrım var. Göğüslerim de sızlıyor. Aynı adet olucakmıṣım gibi . Allah sana'da nasip etsinYaaaaa çok sevindim inşallah bende oleyimdir benim gibi akıntin bel ağrın olmuş muydu
Benim de hafiften altta sızlamam var şuan belim gece çok ağrıdı birde işte böyle kahverengi sumukumsu bir akıntı geldi 1 gün boyunca ins rabbim bana da nasip ederAkıntılarım normal ama çok sırt ve bel ağrım var. Göğüslerim de sızlıyor. Aynı adet olucakmıṣım gibi . Allah sana'da nasip etsin
Inṣallah canım. Bir de sanki birṣey batıyor gibi oluyor karnımdaBenim de hafiften altta sızlamam var şuan belim gece çok ağrıdı birde işte böyle kahverengi sumukumsu bir akıntı geldi 1 gün boyunca ins rabbim bana da nasip eder
Merhaba sonuç nedir acabaKızlar şimdi tuvalete gittim yine kahverengi akıntım var kasıklarımda ve belimde ağrı var adetime 8 gün var ama adet olacakmış gibi ağrı hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?