Yumurtlama akıntısı mı yerleşme ile mi ilgili ?

CerkesMaria

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2024
627
184
18
35
Kızlar 4 aydır bebek çalışması yapıyoruz ovulasyon zamanlarımızı bu ayda değerlendirdik adetime 8 gün var kahverengi ip gibi uzayan bir akıntım oldu dün hafiften bir kasik ağrım vardı bugünde baya bir belim agriyo bu yerleşme ile ilgili bir akıntı mi yoksa yumurtlama akıntısı mi sizce bu tarz bişey yaşayan oldu mu ?

Evet tam 8 gün vardı ip gibi kahverengi akıntı geldi belim çok ağrıyordu ve kasığıma arada batma oluyordu hamileymişim

Akıntılarım normal ama çok sırt ve bel ağrım var. Göğüslerim de sızlıyor. Aynı adet olucakmıṣım gibi . Allah sana'da nasip etsin
Benim de hafiften altta sızlamam var şuan belim gece çok ağrıdı birde işte böyle kahverengi sumukumsu bir akıntı geldi 1 gün boyunca ins rabbim bana da nasip eder

Kızlar şimdi tuvalete gittim yine kahverengi akıntım var kasıklarımda ve belimde ağrı var adetime 8 gün var ama adet olacakmış gibi ağrı hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…