Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama akıntısı hakkında yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gamzeli_bebis

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
7.201
21.135
548
33
İstanbul
kızlar merhaba bu ay yoğun çalışma içindeyim:)
Yalnz yumurtlama konusunda tecrübeli hanımlardan bilgi almak istiyorum.
Benim ayın 29 unda seffaf hafif uzayan akıntım oldu.
30 unda yani dün koyu kıvamlı beyaz uzayan akıntım oldu (iç çamaşırında ve afedersiniz silince peçeteye gelen)ve kasık ağrım vardı
Bugun 31 inde yine seffaf ve bayaaa azaldı akıntım
Sizce ben hangisinde yumurtladım ?
Ve kullandıgım programa görede 1 kasım yumurtlama gözüküyor yani yarın.
Netten buldugum resmide ekliyorum akıntı için.

Eklentiler

• FFC45B4C-DAEA-4B36-8253-F3557E52DDBB.jpeg
    36,6 KB · Görüntüleme: 3.159
Benim beyaz akinti olunca catlamak üzere oluyor. Zaten akıntınız bitmiş simdiye bu 3 gün degerlendirdiyseniz döllenme olasiligi yüksek. Programlar ortalama alir onlara takilmayin

Merhaba hamilelik var mı

Ilişkiden sonra spermler geri geliyor ve ben yumurtlama dönemimi anlayamıyorum. Çünkü her ilişkiden sonra geri gelen akıntı da şeffafa yakın. Bu durumu yaşayan var mı?

Ben pepapp diye bir program var oradan takip ediyordum ama genelde bir iki gün erken oluyo bende programı kendim o şekilde bu aralar yumurtam catlicak diye kendimi dinliyorum .ben de kuruluk var o yüzden yumurtam catlayincaya akıntı artıyor ordan anlıyorum kasık ağrısı da var bu durum kişiye özel akıntı kıvamı bile herkes de farklı ama net artış olur

Ben de kullanıyorum bir program ama adetler düzensiz olunca programın tahmini uymuyor malesef. Siz nasıl denk getiriyorsunuz? Var mı gebelik?

Ben de kullanıyorum bir program ama adetler düzensiz olunca programın tahmini uymuyor malesef. Siz nasıl denk getiriyorsunuz? Var mı gebelik?
Şuan 6+5 haftalık hamileyim benim genel olarak duzenliydi korunmayı bırakana kadar. Sonrası stres hormonlar vs derken adetim şaştı ben de hormon düzenlemesi için Agnucaston kullandım yumurta olgunlaşması için incir kürü çatlaması için havuç kürü yaptım şükür aynı ay hamile olduğumu öğrendim . Şimdi sabah akşam herkese dua ediyorum rabbRa isteyen herkese nasip etsin aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin

Allah razı olsun. Allah bizlere de taddırsın inşallah daha önce bir düşük geçirdim neyseki bir sağlık sorunumuz yok olacak inşallah.Allah sağ salim kucağın almanı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…