- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Benim beyaz akinti olunca catlamak üzere oluyor. Zaten akıntınız bitmiş simdiye bu 3 gün degerlendirdiyseniz döllenme olasiligi yüksek. Programlar ortalama alir onlara takilmayin
Insallah tutar. Hersey düzgün oldugu aylarda bile %25 olasilikla gebe kalinirmis. 4 te 1 sans ins yuzunuze gulerValla 27 29 değerlendirdik bugunde olur bakalım tutcakmı cvp için tesekkrler:)
Merhaba hamilelik var mıkızlar merhaba bu ay yoğun çalışma içindeyim:)
Yalnz yumurtlama konusunda tecrübeli hanımlardan bilgi almak istiyorum.
Benim ayın 29 unda seffaf hafif uzayan akıntım oldu.
30 unda yani dün koyu kıvamlı beyaz uzayan akıntım oldu (iç çamaşırında ve afedersiniz silince peçeteye gelen)ve kasık ağrım vardı
Bugun 31 inde yine seffaf ve bayaaa azaldı akıntım
Sizce ben hangisinde yumurtladım ?
Ve kullandıgım programa görede 1 kasım yumurtlama gözüküyor yani yarın.
Netten buldugum resmide ekliyorum akıntı için.
mrb maalesef hala yokMerhaba hamilelik var mı
Vardır vakti zamanımrb maalesef hala yok
Ben pepapp diye bir program var oradan takip ediyordum ama genelde bir iki gün erken oluyo bende programı kendim o şekilde bu aralar yumurtam catlicak diye kendimi dinliyorum .ben de kuruluk var o yüzden yumurtam catlayincaya akıntı artıyor ordan anlıyorum kasık ağrısı da var bu durum kişiye özel akıntı kıvamı bile herkes de farklı ama net artış olurkızlar merhaba bu ay yoğun çalışma içindeyim:)
Yalnz yumurtlama konusunda tecrübeli hanımlardan bilgi almak istiyorum.
Benim ayın 29 unda seffaf hafif uzayan akıntım oldu.
30 unda yani dün koyu kıvamlı beyaz uzayan akıntım oldu (iç çamaşırında ve afedersiniz silince peçeteye gelen)ve kasık ağrım vardı
Bugun 31 inde yine seffaf ve bayaaa azaldı akıntım
Sizce ben hangisinde yumurtladım ?
Ve kullandıgım programa görede 1 kasım yumurtlama gözüküyor yani yarın.
Netten buldugum resmide ekliyorum akıntı için.
Ben de kullanıyorum bir program ama adetler düzensiz olunca programın tahmini uymuyor malesef. Siz nasıl denk getiriyorsunuz? Var mı gebelik?Ben pepapp diye bir program var oradan takip ediyordum ama genelde bir iki gün erken oluyo bende programı kendim o şekilde bu aralar yumurtam catlicak diye kendimi dinliyorum .ben de kuruluk var o yüzden yumurtam catlayincaya akıntı artıyor ordan anlıyorum kasık ağrısı da var bu durum kişiye özel akıntı kıvamı bile herkes de farklı ama net artış olur
Gamzeli bebiş var mı bebiş?mrb maalesef hala yok
hayır henüz yok bu ayda soğan kürü yaptım bakalım nolacak :)Gamzeli bebiş var mı bebiş?
Hayırlısı olsun. Ben çörek otu çigniyorum. O da iyi geliyor.hayır henüz yok bu ayda soğan kürü yaptım bakalım nolacak :)
kısmet bakalım biz deniyoruzbişeyler hepimiz.Hayırlısı olsun. Ben çörek otu çigniyorum. O da iyi geliyor.
Şuan 6+5 haftalık hamileyim benim genel olarak duzenliydi korunmayı bırakana kadar. Sonrası stres hormonlar vs derken adetim şaştı ben de hormon düzenlemesi için Agnucaston kullandım yumurta olgunlaşması için incir kürü çatlaması için havuç kürü yaptım şükür aynı ay hamile olduğumu öğrendim . Şimdi sabah akşam herkese dua ediyorum rabbRa isteyen herkese nasip etsin aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesinBen de kullanıyorum bir program ama adetler düzensiz olunca programın tahmini uymuyor malesef. Siz nasıl denk getiriyorsunuz? Var mı gebelik?
Allah razı olsun. Allah bizlere de taddırsın inşallah daha önce bir düşük geçirdim neyseki bir sağlık sorunumuz yok olacak inşallah.Allah sağ salim kucağın almanı nasip etsin.Şuan 6+5 haftalık hamileyim benim genel olarak duzenliydi korunmayı bırakana kadar. Sonrası stres hormonlar vs derken adetim şaştı ben de hormon düzenlemesi için Agnucaston kullandım yumurta olgunlaşması için incir kürü çatlaması için havuç kürü yaptım şükür aynı ay hamile olduğumu öğrendim . Şimdi sabah akşam herkese dua ediyorum rabbRa isteyen herkese nasip etsin aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?