Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında aşırı salya gibi akıntı yumurtlamaya işaret ama bilemedim :/Kızlarrrrr
Aslında aşırı salya gibi akıntı yumurtlamaya işaret ama bilemedim :/
İnşallah görürüm . Akıntı olunca yumurtlama olur diyorlar ondan şaşırdım açıkçasıHer gün test yapmaya devam edin yarın piki görebilirsiniz
Canım ben bu ay bu akıntıyı gördüm hemen bir gün sonra değerlendirdik eşimle. Bi de 2 gün sonrası. Adetim gecikti. Gecikmenin 4. Gününde test yaptım anında pozitif oldu daha test yaparken. Dün de kan verdim sonucu bekliyorum. Bence değerlendir kesinlikle canımKızlar merhaba bugün değişik bir şey oldu akıntı geldi şeffaf renkte uzayan akıntı yapış yapış. Sonra baktım yumurtlama akıntısıymış. Ovülasyon testi yapıyorum bugün pik olmadı adetimin 12. Günündeyim . Sorum şu bu akıntıdan ne zaman sonra yumurtlama olur bilen var mıdır
Bende o akıntı olayına ilk defa dikkat ettim normalde hiç anlamazdım yumurtlama olduğunu bu sefer dikkat ettim o akıntı geldiği günden bir gün sonra testte de piki gördüm.İnşallah görürüm . Akıntı olunca yumurtlama olur diyorlar ondan şaşırdım açıkçası
Bende o akıntı olayına ilk defa dikkat ettim normalde hiç anlamazdım yumurtlama olduğunu bu sefer dikkat ettim o akıntı geldiği günden bir gün sonra testte de piki gördüm.
Canım ben bu ay bu akıntıyı gördüm hemen bir gün sonra değerlendirdik eşimle. Bi de 2 gün sonrası. Adetim gecikti. Gecikmenin 4. Gününde test yaptım anında pozitif oldu daha test yaparken. Dün de kan verdim sonucu bekliyorum. Bence değerlendir kesinlikle canım
Amin canım teşekkür ederim hakkında hayırlısı canım. Ama bence yine değerlendirin canım belli olmazİnşallah hayırlı haberler alırsın canım ben ovülasyon testide yapıyorum pik olmadı daha bende akıntı olunca pik olur sanmıştım
Selam bende 3 gündür akıntı görüyorum 1 dolu 1 boş olarak değerlendirme yapıyoruz. Ama testlerimde pik olmadı 11. Gün bugün şaşırtıcıDün akıntıyı gördüm bugün testim böyle daha pik değil canım ya bende pik olur sanmıştım
Selam bende 3 gündür akıntı görüyorum 1 dolu 1 boş olarak değerlendirme yapıyoruz. Ama testlerimde pik olmadı 11. Gün bugün şaşırtıcı
Ben randevu bulamıyorum maalesef gidemiyorum full dolu hepDün doktora gittim 15 mm olmuş yumurtan dedi 14. Gündü 14 16 18 20 ilişki olsun dedi
Ben randevu bulamıyorum maalesef gidemiyorum full dolu hep
Bende 9. 10. 11.gün şeffaf yumurta akı gördüm lh testlerim pik olmadı ama değerlendirdim. 1 dolu 1 boş. Şuan regli olucakmısım gibi ağrım , bel ağrısı , göğüslerde yine ağrı. Ovu yaptım ama pik değil. Testler de bazen yanıltabiliyor en güzeli kendini izlemek testlere de güven kalmadı.Canım ben bu ay bu akıntıyı gördüm hemen bir gün sonra değerlendirdik eşimle. Bi de 2 gün sonrası. Adetim gecikti. Gecikmenin 4. Gününde test yaptım anında pozitif oldu daha test yaparken. Dün de kan verdim sonucu bekliyorum. Bence değerlendir kesinlikle canım