- 18 Aralık 2015
- 41
- 15
- 3
- Konu Sahibi hayatimin aski
-
Canim peki hamile kaldinmi sen?ben ilac kullandigimda zamaninda adet oluyorum ama gebelik elde ede bilmis degilimbende de hiç olmazdı yumurtlama akıntısı
adet düzenim daha doğrusu düzensizliğim de aynı sizinki gibiydi
InsAllah olur canim benim bende bir bucuk yildir olmuyo cocukBende öyleyim yaaa yumurtadığını anlıyo çoğu insan ama bende hiç bir belirti olmuyor,bu ay hesaplamaya göre 21'iymiş çatlama,çatlamadan 2 gün önce başlayın diyorlar,adetim de bi ay 3 gün gecikiyor bi ay 3 gün önce oluyor,nolucak bilmiyorum,2 aydır gebe kalamadım,bakalım bu ay inşallah olur bişeyler.
Bende de olmaz yumurtlama akıntısı...[/QUO
ikinci kez hamileyimCanim peki hamile kaldinmi sen?ben ilac kullandigimda zamaninda adet oluyorum ama gebelik elde ede bilmis degilim
İnşallah canım,senin ve bebek isteyen herkesin Allah gönlüne göre versin.Herşey normal olduğu halde mi 1 yıldır olmuyorInsAllah olur canim benim bende bir bucuk yildir olmuyo cocuk
Allah yardimciniz olsun saglam bir sekilde bebeginizi dogurursunuz InsAllah cevapladiginiz icinde tesekkurlerikinci kez hamileyim
hiç ilaç kullanmadım ama
bu adet düzensizliğimin sebebi de bulunmadı
kafanıza takmamaya çalışın takıntı yapmayın , Allah kalbinize göre versin
canim bendede surekli akinti var ama hep beyaz akinti bazen su gibi oluyo bazen krem kivaminda ama seffaf cig yumurta akini andiran akinti olmuyoKizlar merhaba bi sorum olacak benim surekli akintim var hic kuru kalmıyor acaba ondanmi anlamiyorum akintiyi
genelde enfeksiyondan oluyor sürekli akıntı canım. istersen bi dr.a git.Kizlar merhaba bi sorum olacak benim surekli akintim var hic kuru kalmıyor acaba ondanmi anlamiyorum akintiyi
Yok yani hep islak onu demek istedim:)genelde enfeksiyondan oluyor sürekli akıntı canım. istersen bi dr.a git.
işte o ıslaklık sürekli olmamalı :) bu enfeksiyona işaret :)Yok yani hep islak onu demek istedim:)
Ovulasyon akıntısı farklı elastik bişi.canim bendede surekli akinti var ama hep beyaz akinti bazen su gibi oluyo bazen krem kivaminda ama seffaf cig yumurta akini andiran akinti olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?