Yumurtlama akintim olmuyo ama yumurtam catliyo

hayatimin aski

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
41
15
3
Merhaba kizlar benim adetim 33-35 gunden bir geliyor ama bazende 12 gun kadar gecikiyo,fakat adetim bittikten sonra surekli beyaz akintim var,yani cig yumurta beyazi akinti gelmiyo bende boyle olan varmi?

bende de hiç olmazdı yumurtlama akıntısı
adet düzenim daha doğrusu düzensizliğim de aynı sizinki gibiydi

Bende öyleyim yaaa yumurtadığını anlıyo çoğu insan ama bende hiç bir belirti olmuyor,bu ay hesaplamaya göre 21'iymiş çatlama,çatlamadan 2 gün önce başlayın diyorlar,adetim de bi ay 3 gün gecikiyor bi ay 3 gün önce oluyor,nolucak bilmiyorum,2 aydır gebe kalamadım,bakalım bu ay inşallah olur bişeyler.

Ben de hiç anlamam yumurtlama akintisinı. Ya bir de dusunmemek lazım. Ben tatilde annemlerdeyken hamiş kalmışım.

Bende öyleyim yaaa yumurtadığını anlıyo çoğu insan ama bende hiç bir belirti olmuyor,bu ay hesaplamaya göre 21'iymiş çatlama,çatlamadan 2 gün önce başlayın diyorlar,adetim de bi ay 3 gün gecikiyor bi ay 3 gün önce oluyor,nolucak bilmiyorum,2 aydır gebe kalamadım,bakalım bu ay inşallah olur bişeyler.
InsAllah olur canim benim bende bir bucuk yildir olmuyo cocuk

InsAllah olur canim benim bende bir bucuk yildir olmuyo cocuk
İnşallah canım,senin ve bebek isteyen herkesin Allah gönlüne göre versin.Herşey normal olduğu halde mi 1 yıldır olmuyor:( biz daha yeni başladık gerçi testler yumurtalıklar hepsinin sonucu iyi ama sanırım yumurtanın çatlamasına denk getiremiyoruz,ilişkimiz 1 gün arayla mutlaka oluyor ama bilemiyorum 1 yıl sürerse de benim yaşımdan dolayı bayağı uzun bir süre benim için:(

Cok tesekkur ederim canim Allah hepimize saglikli sihhatli bebisler nasip etsin.1 yili gecti canim bir bucuk yildir istiyoruz olmuyor ben bazi muayenelerden gectim doktorlar oyle ciddi bir seyin olmadigini soyluyorlar ama hala olmuyor yumurtlama akintim olmadigi icinde yumuradigim gunu tespit edemiyorum

bende akıntı ve ağrı olurdu kızlar. eğer olmuyorsa akıntı ovulasyon testi ile anlayın, hem daha net sonuç verir.

canim bendede surekli akinti var ama hep beyaz akinti bazen su gibi oluyo bazen krem kivaminda ama seffaf cig yumurta akini andiran akinti olmuyo
Ovulasyon akıntısı farklı elastik bişi.
Benim de normalde hep akıntım olur ama ayırırdım yumurta olunca.
Tabi eskiden adetlerim düzenli olduğu zamanlardaydı o ühühü :(

Back