Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
size nedediler bundan dolayimi bebek olmuyor acabaCanım aynı sorun bendede var ağrılı yumurtlama![]()
Canım yumurtlama döneminde çift taraflı ağrı normal. O dönem ateşte yarım derece yükselme de olabilir. Senin ağrın kaç yıldır var ve çok mu şiddetli oluyor, kaç gün sürüyorAynen reglde atiyorum cnm bayağı parça gelip atıyor reglde sonra doktora gitim 3 yumurta vardedi ama neden böyle sancim var anlamadim regle kadar devam ediyor.mesela herkesin sol yada sağ tektarafli kasik agrisi varmis benim tektarafli ağrım var
ben yeni evlendim 4aydır devam ediyor önce anlamadiudim benimki regle kadar sürüyor adetle bircok parca atiliyor sonra yine devam.yumurtlamayı ennyogun enaz 5gun hisseidyirum regle kadar sanci devanCanım yumurtlama döneminde çift taraflı ağrı normal. O dönem ateşte yarım derece yükselme de olabilir. Senin ağrın kaç yıldır var ve çok mu şiddetli oluyor, kaç gün sürüyor
yeni evliyim evlensiigmden beri oldu heray var.bende acaba diyorum yumurta mi çatlamıyor bence ondanmi siddetli yada yumurta dollenmiuor orda bir acimi olusuyor anlamadim.regle gelince rahatlıyorumCanim bende o agri oluyor hatta suanda agrim var regl olacakmisin gibi ovudan birkac gun once basliyor regl olana kadar birkac gun rahat sonra yine ayni dongu. Benim sali gunu randevum var. Daha onceden hic yasadigimi hatirlamiyorum yada onceden cocuk dusuncesi yojtu ovulasyon nedir bilmezdim. Ya artik bilinclendik bu agriyi anliyoruz yada bir sorun var bilmiyorum. Gerci ben bende bir sorun oldugunu dusunuyorum. 1 dusugum var kurtaj oldum ardindan yeniden hamile kaldim ama saglik nedeniyle 5 aylikken cok kotu bir surecle suni sanci ile dogum yaptim. Plasenta ayrilmadi canli canli kurtaja aldilar rahmi kazidilar ustune kanamam durmadi balon taktilar 24. Saat. Bu islemleri Ocakta yasadim Mayistan beri deniyorum gebe kalamadim. Ben rahmin hasar gordugunu dusunuyorum ve ondan bu agriyi yasiyorum gibi geliyor. Sali gunu dr. Ne diyecek bakalim. Sende hep mi vardi bu agrilar.
bukadar şiddetli ağrı olupta hamile kalan var mi acabaCanım aynı sorun bendede var ağrılı yumurtlama![]()
Yumurtlama bitince geçmesi gerek mez mi normaldeCanım benim de kasıklarım çok ağrır yumurtlama zamanında bide yumurta akı kıvamında akıntım olur yumurta çatlayınca geçiyor. senin durumuna gelince yumurta çatlamazsa kist oluşur ve kistin olsa adetlerin düzenli olmaz diye biliyorum. devam eden ağrıya gelirsek de bünyeden bünyeye farklılık olduğu için sende öyle olduğunu düşünüyorum ki kist falan olsa doktor görürdü
Benim yumurtlama geçince ağrı da geçiyordu canım herkeste böyle mi bilmiyorum kiYumurtlama bitince geçmesi gerek mez mi normalde
benim geçmiyor oram soltarafim batıyor batıyor sagdada sanci var belimde agriyir kalcam vs komple ageimvarBenim yumurtlama geçince ağrı da geçiyordu canım herkeste böyle mi bilmiyorum ki
Hep mi böyle oluyor canım seninbenim geçmiyor oram soltarafim batıyor batıyor sagdada sanci var belimde agriyir kalcam vs komple ageimvar