Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba buraya da geldimMerhaba kızlar çatlama ağrısı yaşadınız mı
Bunun en önemli belirtisi bence tam yumurtlama zamanlarında akındı şeffaf ve uzuyor aynı yumurta akı gibi o akıntı spermleri koruyormuş burda okumuştumBenim Takvime göre 26-1 Mart civarı gösteriyor yumurtlama dönemim kramplar hafiften ve akıntı var ama çatlatmayı bilemiyorum ovülasyon testleri yapmadığım için![]()
Aaaaaa gerçekten mi çok şaşırdım şu an bende başka bir şey için sanıyordumBunun en önemli belirtisi bence tam yumurtlama zamanlarında akındı şeffaf ve uzuyor aynı yumurta akı gibi o akıntı spermleri koruyormuş burda okumuştum
Hoşgeldiniz inşallah hep birlikte güzel haberler alırızMerhaba buraya da geldimbekleyelim güzel haberler alalım inşallah, ben kontrole gitmiştim canım 23 mm olmuş yumurtam ama ilaç vs hiç kullanmadım folik asit kullanıyorum, doktor iğne verdi çatlatma için ilk kez iğne denedim bakalım inşallah hayırlı güzel haberler alırım, çatlama zamanını hissettim çünkü karnım çok şişti ve kasıklarımda ağrı oldu oturup kalkarken bile ilk gün, akıntımdan da anladım
Çatlatma zamanı oluyor canım çatlamayı ordan anlıyorum, mesela çatlatma iğnesi olduktan 24 36 saat sonra ilişki öneriyorlar tam o zamanlar yine o uzayan akıntıyı gördüm ordan bir kere daha anlamış oldumAaaaaa gerçekten mi çok şaşırdım şu an bende başka bir şey için sanıyordumPeki şeffaf akıntı görünce yumurtlama mı çatlama mı oluyor ben ikisini ayırt edemiyorum
Anladım canım sağolasınÇatlatma zamanı oluyor canım çatlamayı ordan anlıyorum, mesela çatlatma iğnesi olduktan 24 36 saat sonra ilişki öneriyorlar tam o zamanlar yine o uzayan akıntıyı gördüm ordan bir kere daha anlamış oldum
Hahahahha bu iyiydiiiMerhaba kızlar ben de geldim herkese hayırlı işler![]()
Evet benim hafif bir ağrı oldu bölgesel muhtemel dündü folik asit kullanıyorsun değil miMerhaba kızlar çatlama ağrısı yaşadınız mı
Ben ateş ölçerek döngümü takip ediyorum basit ve ucuz bir yöntem bir araştır istersenBenim Takvime göre 26-1 Mart civarı gösteriyor yumurtlama dönemim kramplar hafiften ve akıntı var ama çatlatmayı bilemiyorum ovülasyon testleri yapmadığım için![]()
24-48 saat içinde yumurtlama olacağını gösteriyorAaaaaa gerçekten mi çok şaşırdım şu an bende başka bir şey için sanıyordumPeki şeffaf akıntı görünce yumurtlama mı çatlama mı oluyor ben ikisini ayırt edemiyorum
Normal bildiğimiz ateş ölçer dimi ? Hiç aklıma gelmediBen ateş ölçerek döngümü takip ediyorum basit ve ucuz bir yöntem bir araştır istersen![]()
Evet ağızdan ve her sabah kalkar kalmaz aynı saatte ölçülüyorNormal bildiğimiz ateş ölçer dimi ? Hiç aklıma gelmediTeşekkür ederim
![]()
![]()
Hmmmmm sinyal veriyor yani24-48 saat içinde yumurtlama olacağını gösteriyor
Tamam canım eczaneye bir sorayım müsait olduğum zaman çok sağolEvet ağızdan ve her sabah kalkar kalmaz aynı saatte ölçülüyor![]()