Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama 14-15 şubat 24 şubat'ta kan verdim negatif sizce yükleselir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Miracelik16

Mucizem 🦋 ve giden meleğim 🦋
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
1.871
3.819
83
31
Arkadaşlar dünden beri 2 kez bulanık pembe akıntı geldi peçeteyle sizce adet midir

Arkadaşlar dünden beri 2 kez bulanık pembe akıntı geldi peçeteyle sizce adet midir
Yumurtlama gününüzü bilmeseydiniz yerleşme derdim. Yerleşme kanaması olsa da hemen çıkmıyor. 72 saatte kana geçiyor. Biraz daha bekleyin lekelenme olduktan 4/5 gün sonrasında bi idrar testi yapın. Adet kanamasıyla yerleşme çok farklı oluyor onu ayırt edersiniz zaten

Evet biliyorum adetimde 2 gün önce geçti ve geçen ay 47. Günde adet oldum o ay yumurta tembelliği olmuş yine ayni durum mu olacak diye korku bastı

Evet biliyorum adetimde 2 gün önce geçti ve geçen ay 47. Günde adet oldum o ay yumurta tembelliği olmuş yine ayni durum mu olacak diye korku bastı
Yumurtlamışsınız yumurtlama tembelliği olamaz bu ay. 28-29 şubat gibi adet olmanız lazım gebelik yoksa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…