Gebeliğe Hazırlık Yumurtladım mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle yapiyim ya sperm kalitesi düşüyo diye çekimiyodum ama kaçırırsam da üzülürüm inşallah tutar bu aydan umudum var inş rabbiiim
Evet esımde yanasmıyo hergun kalite dusuyor diye

Aa o zaman bende akşam bidaha yapiyim bakiyim silikleşirse değerlendirelim bu aklıma gelmemişti hep sabah ilk idrar garanti oluyo diye hadi tutar canım senin de
Tamam aksam yapinca atarmisin bende atarim bakalim nasil olacak cok heycanli benim gibi birinin olmasi sevindirici catlamasi icin incir havuc yiyorum

Tamam aksam yapinca atarmisin bende atarim bakalim nasil olacak cok heycanli benim gibi birinin olmasi sevindirici catlamasi icin incir havuc yiyorum
Kızlar testten once 2 saat sıvı tuketmuyoruz ve hergun aynı saatte olması lazım ona gore

Ben soğan içiyorum şuan haftaya kadar devam edicrm tak 15 gün yapıcam kistim varda benim, ama yumum çatlıyo denin çatlama sorunu mu vardı ki, atiyim canım sende at meraklandım iyice

Ben ovu yaptım ama sıvı almıştım ince çizgi çıktı ya yumum gitti mi yoksa sıvıdan mı bilemedim

Almak zorunda kaldım ya dışarı çıkmıştık dönene kadar mecbur içtim ama değerlerdim bugünü de hayırlısı artık
Hadi bakalım canim hayırlısı olsun ben ailemin yanındayım esim horluyo degerlendiremedık yanı

Bulursam etiketlicem hemen seni
Hay cok yasa daha ben dıycektım buay oldumu dersın ya Nurov kafama takmıyomus gibi yapsamda takıyorum galiba doktora gıdıcem olmazsa ınsallah bebeısımle giderim takip amaclı

Ben ovu yaptım ama sıvı almıştım ince çizgi çıktı ya yumum gitti mi yoksa sıvıdan mı bilemedim
Ya canim ben yaptim ee bu yine koyu ben simdi ovulasyonlari koyuyorum en alttaki en sonuncusu bugunu degerlendirmedik yarini degerlendiririz dedik bakalim zaten siliklesmedi bile catlamamis oluyor diye biliyorum siliklesmezse. Sizinki catlamis olabilir :)

Eklentiler

• 20190608_033122_HDR.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 34
Hay cok yasa daha ben dıycektım buay oldumu dersın ya Nurov kafama takmıyomus gibi yapsamda takıyorum galiba doktora gıdıcem olmazsa ınsallah bebeısımle giderim takip amaclı
Bende aynı amaan olmasa tüp var falan diyorum ama ayı zor bitiriyorum hele de o adeti görünce istemsiz ağlama geliyo ya çevrem hep hamile şuan nasıl yapacaksınız takibi bende gidiyim bari tuttu mu tutmadı mı diye mi ne zaman gitceksin

Acaba bizde mi yarın yapsaydık bilemedim ki sıvı aldığımdan bi garip bişey oldu test çekmedim bile fotosunu ama az bi çizgi vardı yarın da yapcam bi ovu yine net çıkarsa mecbur yarın da değerlendircez çok olcak ama napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…