Gebeliğe Hazırlık Yumurtladım mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nurov

Less is more🪐
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
4.537
12.066
158
33
Kızlar ovulasyon yapıyorum eke iki foto koyuyorum, bugün çizgim baya koyu ama gün aşırı ilişki yapıyoruz yani dün oldu bugün boş bide yarın olcak ama bugün yumurtladımsa boş geçmiyelim de kaçırmıyım dedim ama emin olamadım daha koyusu olur mu bunun, bu arada inofolic kullanıyorum

Eklentiler

• 8B7A6F5F-EB10-44A1-823B-C0586515920D.jpeg
    57,4 KB · Görüntüleme: 131
  • 8749B9D7-FF73-43EA-AE0F-CFF54520D437.jpeg
    63,1 KB · Görüntüleme: 127
Son düzenleme:
Canım net olması lazımı buda baya net ertesi gün silinik olur muhtemelen

Aslında geçen ay
Canım net olması lazımı buda baya net ertesi gün silinik olur muhtemelen
kontrol çizgisinden bile kalın oluşmuştu ama emin olamadım bu ay kistim de var bide, bugünü de değerlendirsem mi

Aslında geçen ay

kontrol çizgisinden bile kalın oluşmuştu ama emin olamadım bu ay kistim de var bide, bugünü de değerlendirsem mi
Evet canım dene bugünde ve yarın da denemen lazım net kırmızı çizgi ben yumurtladım demek ertesi günü giden kırmızılık yumurtam çatladı spreme hazır demek. Bu iki günü iyi derkendirmek lazım bol şans dualar seninle

Canım Aselece ye sor o cok ıyı bu konuda banada yardımcı oldu Allah razı olsun. Galiba yumurtan catlamis benimkide boyle oldu kopkouı sonra silik bugun hergun dene dedi bana aselece

Çok teşekkür ederim inşallah bu ay dualarım kabul olur çok sağolun

Canım Aselece ye sor o cok ıyı bu konuda banada yardımcı oldu Allah razı olsun. Galiba yumurtan catlamis benimkide boyle oldu kopkouı sonra silik bugun hergun dene dedi bana aselece
Öyle yapiyim ya sperm kalitesi düşüyo diye çekimiyodum ama kaçırırsam da üzülürüm inşallah tutar bu aydan umudum var inş rabbiiim

Yaa resmen ayni durumdayiz ben dun gece ovu testi yaptım koyuydu hemen degerlendirdik sabah yaptım daha da koyuydu bugun kesin pik oldu ama dün denedik bugunde mi denesem diyorum ama geçen dusuk ile sonuclanan gebeligimde 3 gunde 1 iliskiye girmiştik tutmuştu 3 4 gun sperm yasiyor diye ama bende arada kaldim. Bi bu aksamda yapicam test duruma gore degerlendiririm artik napalim

Yumurtlama olduğu gün baya seffaf yumurta beyazı gibi akıntı oluyo öyle takip edemez misin ben oyle hamileyim pek anlamıyorum bunlardan

Aa o zaman bende akşam bidaha yapiyim bakiyim silikleşirse değerlendirelim bu aklıma gelmemişti hep sabah ilk idrar garanti oluyo diye hadi tutar canım senin de

Yumurtlama olduğu gün baya seffaf yumurta beyazı gibi akıntı oluyo öyle takip edemez misin ben oyle hamileyim pek anlamıyorum bunlardan
Aslında hissediyorum böyle gıcık bi kasık ağrısı oluyo çok hafif ama ondan anlıyodum akıntı da oluyo da dedim belli mi olur hissedemezsem bu ay kaçırmıyım her ay hissedemiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…