yumurtası gelişmeyip duphastonla hamile kalan varmı

esmaaa0202

küçük erkeğim benim
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2009
1.353
50
358
Diğer
slm arkadaşlar ben 15 gün kadar önce yumurta takibi için doktora gittiğimde yumurtamın gelişmediğini gördükmafoldumben doktorum bana adet olmam için duphaston verdi adetin 16. günü başla dedi bir hafta içinde adet olursun eğer olmazsan 1 hafta daha bekle sonra gebelik testi yaptır dedi :1shok:içinizde bu durumda olup hamile kalan varmı?:uhm: yumurtam oluşmadan bu ilaçla hamile kalmamın imkanı varmı yorumlarınızı bekliyorum

öle bi soru sordun ki ben de şuan aynı durumdayım. ben de bu ay yumurta takibi için günde iki tane klomen kullandım. ancak yumurtam olmadı. doktor kendiliğinden adet olmazsın farlutal kullan dedi. ancak bende dün lekelenme oldu. bugün doktoruma sordum hemen adet olmalısın yarın sabah farlutal al dedi. sanırım gebelik ben de söz konusu değil. bu arada duphaston bildiğim kadarıyla doğum kontrol hapı yani bebek işinde nasıl bir etkisi olur bilemiyorum. yine de bu işlerde bişey belli olmuyor. sen de ne rahatsızlığı var? niçin yumurta takibi yapılıyor? ben de polikistik over var.

esmaaa0202 cnm bendede klomenle yumurta oluşuyor ama gelişmiyordu
gelişmesi için benim dr bana glukofen verdi
ilk zaman işe yaramıştı ama şimdi bünyem o ilacada alıştı
glukofene devam bırakmak yok klomenin dozunu arttıracaz cnm
glifor.... glukofen ikiside aynı ilaç aynı vazifeyi görüyo

haa bide bu ay yumurta hiç oluşmadı bende
progestan verdi bana 10 günde bitecek ve ilaç bittikten sonra 7 gün içinde adet olacam :))

sen kendi dr bi sor cnm glukofen veya glifor yumurta gelişmesinde faydalı olduğunu duydum de

benim ilk dr veriyodu
sonradan doktor değiştirince ikinci doktorum vermedi ben kendim söyledim
oda "evet işe yarar" dedi ve yazdı reçeteye

angel eda bendede pko var liseden beri tedavi oluyorum geçtiğimiz iki yıl boyunca adetim düzene girmişti ama 7 ay önce evlendim ve düzen müzen kalmadı çocuk da istiyorum hayırlısı bakalım

duphastonun gebelik oluşturma gibi bir faktörü yok sadece adetin gelmesini sağlıyor normalde doğum kontrol haplarıyla adeti düzenliyolar ama gebelik isteyenlre doktorlar duphastonu öneriyor o gebeliğe engel değil. Çünkü bizzat doktorum dedi bana pko olduğu için adetim pek gelmez ve duphastonla getiriyorum.

bende duphaston kullancam 16 martta pko hastası oldugumu ögrendim 10 gün önce bu arada sogan kürünüde yapıyorum hayırlısı inşallah hamiş kalırızzzzzzzzzz topik çok güzellll

bende duphaston kullancam 16 martta pko hastası oldugumu ögrendim 10 gün önce bu arada sogan kürünüde yapıyorum hayırlısı inşallah hamiş kalırızzzzzzzzzz topik çok güzellll

slm ben de pco luyum soğan kürünü 1 kez denedim çok güzel temizliyor . duphaston adetin gelmesi içinmiş, ben de duphastonla tedaviye başladım serephoneyle devam ettim sonra iğneye geçtik , iğnelerim bitti adet tarihime 3 gün kaldı inşallah olmam. herşeyin hayırlısı Allah gönlümüze göre versin

Kızlarrrrrr bunların hiçbiri bende yok AMA bende olan şey ovulasyon kanaması. 2 aydır yumurtlama döneminde 3 gün sürecek kadar hafif lekelenmem oluyor . Bana da duphaston verdi doktorum. 2 adet dönemi kullan dedi. Yumurtlama sürecinde ani östrojen düşmesi sonucu kanama oluyormuş. Gebeliğe engel değilmiş ama sürekli olması pek de iyi bişey değil bence. İnş düzelir..

ben de aynı sorunu yaşıyorum arada cnmeğer hamilelik düşünüyorsan bu şu an için bi avantaj bence bu günlerini kaçırma bebek için.ama düşünmüyorsan rahatsızlık verici tabii.her neyse bence bak bakalım önümüzdeki aylarda devam edicek mi bu yumurtlama kanamaların.çünkü ben de de oluyor fakat hep değil.zaman zaman.inşallah düzelir de için rahatlar.geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…