AminnAllahım inşallah evlat sahibi olmak isteyen herkese evlat versin. Bende o kadar çok istiyorumki bi evladımın olmasını. Inşallah seninde benimde ve diger tüm isteyenlerinde dilekleri gerçek olur canım. Allah kimseye aratmasın.
Bana her ay ole oluyor iste ve adetle atılıyor sanırım doktor adetin 3.günü gel çatlatmak iğnesi vurralim dedi ama tutar tutmaz veya ilaç falan birşey demedinicki nick .!.:Benimde yumurtam catlamayip kiste donusmustu belirti olarakda adetim 15 gunde hala gecmemis olmasiydi.doktor bir ilac verdi obur adetime kadar gecmisti 6 ay sonrada hamile kaldim onemli bisey oldugunu sanmiyorum.takma kafana
Antalyada bayan baska iyi kadın doğumlu bulamadım. Bqyqn oolması benden değil eşinden kaynaklaniyoremin olmak için farklı dr git canım rahatlarsın hem
Antalyada bayan baska iyi kadın doğumlu bulamadım. Bqyqn oolması benden değil eşinden kaynaklaniyor
teşekkürler canım inşallah allah kimsenin kucağını boş bırakmasıno zaman başka bayan dr git canım şifanı verecek dr olur inş.
teşekkürler canım inşallah allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Pkoya benziyor catlatma iğnesiyle boyle bi sorun yasamazsiniz 18 mm oldugunda vermeliydi size hormonlarınızda sıkıntı var miiyi günler kk üyeleri sizlerin bilgilerinden faydalanmak isterim bende hamile kalmaya çalışıyorum fakat benim yumurtam erkenden olgunlaşıp kist haline dönüyormuş 8. günde 18 mm idi.4 gün sonra gel dediğinde ise 24 mm ulaşmış doktor bunun kiste döndüğnü söyledi. doktorum önümüzdeki ay çatlama iğnesi yapalım dedi ama doktorun konuşması beni tatmin etmedi bu durumu yaşayan var mı bana yardımcı olursanız sevinirim. biliyorum konunun yeri burası değil ama cevgap yazan çıkmadı diğer forumda
hormonlara çatlatma iğnesi olmazsa bakalım dedi kafam iyice karıştı çatlatma iğnesinin yan etkisi olup kistede dönüştüebilir demişti ilk ay bilemedim ne düşünmem gerektiğiniPkoya benziyor catlatma iğnesiyle boyle bi sorun yasamazsiniz 18 mm oldugunda vermeliydi size hormonlarınızda sıkıntı var mi
teşekkür ederim canımAMİN CÜMLEMİZİN İNŞ. CANIM sen gönlünü ferah tut canım :)