yumurtanın çatlamadan kiste dönmesi:(

isyannnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2010
78
19
iyi günler kk üyeleri sizlerin bilgilerinden faydalanmak isterim bende hamile kalmaya çalışıyorum fakat benim yumurtam erkenden olgunlaşıp kist haline dönüyormuş 8. günde 18 mm idi.4 gün sonra gel dediğinde ise 24 mm ulaşmış doktor bunun kiste döndüğnü söyledi. doktorum önümüzdeki ay çatlama iğnesi yapalım dedi ama doktorun konuşması beni tatmin etmedi bu durumu yaşayan var mı bana yardımcı olursanız sevinirim. biliyorum konunun yeri burası değil ama cevgap yazan çıkmadı diğer forumda

canım ben evlenmeden önce yaşadım bu durumu ve yasmin kullanmıştım.doğum kontrol hapları geçiriyor benim bildiğim.ama çatlatma iğneleri de işe yarıyor diye biliyorum panik yapma.kist önlem alınmadığında önemli bi sorundur.çok şükür hiç zorluk çekmeden hamile kaldım ama önce kist problemini halletmek şart

Benimde yumurtam catlamayip kiste donusmustu belirti olarakda adetim 15 gunde hala gecmemis olmasiydi.doktor bir ilac verdi obur adetime kadar gecmisti 6 ay sonrada hamile kaldim onemli bisey oldugunu sanmiyorum.takma kafana

benimde ilk çatlatma iğnesi olduğumda çatlamamış kiste dönüşmüştü ama adetle geçiyor korkulacak bir durum değil.

nicki nick .!.:
Benimde yumurtam catlamayip kiste donusmustu belirti olarakda adetim 15 gunde hala gecmemis olmasiydi.doktor bir ilac verdi obur adetime kadar gecmisti 6 ay sonrada hamile kaldim onemli bisey oldugunu sanmiyorum.takma kafana
Bana her ay ole oluyor iste ve adetle atılıyor sanırım doktor adetin 3.günü gel çatlatmak iğnesi vurralim dedi ama tutar tutmaz veya ilaç falan birşey demedi

[QUOTeren15, post: 41259347, member: 640516"]benimde ilk çatlatma iğnesi olduğumda çatlamamış kiste dönüşmüştü ama adetle geçiyor korkulacak bir durum değil.[/QUOTE]
Bana daha iğne vurmasıki bende bunu anlamadim

Pkoya benziyor catlatma iğnesiyle boyle bi sorun yasamazsiniz 18 mm oldugunda vermeliydi size hormonlarınızda sıkıntı var mi

Pkoya benziyor catlatma iğnesiyle boyle bi sorun yasamazsiniz 18 mm oldugunda vermeliydi size hormonlarınızda sıkıntı var mi
hormonlara çatlatma iğnesi olmazsa bakalım dedi kafam iyice karıştı çatlatma iğnesinin yan etkisi olup kistede dönüştüebilir demişti ilk ay bilemedim ne düşünmem gerektiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…