Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım benimde ymrta takibinde anlaşıldı 9.gnde olgunlşıp çatlıyrdu ultrason da çoğnlukla çatlmş görülüyordu ama bn bu şeklde hamilede kaldım da kimyasal olduArkadaşlar benim gibi yumurtası erken çatlayan varmı yani.adetten hemen sonra 7-10.gun arası çatlayan varmı normalde adetten sonra 14.gun falan catlamasi gerekiyormus ben.hamile.kalamiyorum.bu nedenden dolayı
Cuma günü belli olacak yeterli düzeye ulaşıp ulaşamadığı ama adetten hemen sonra 8. gun falan çatlıyor o da gebe kalmana buyuk bir engelNasil yani yeterli boyuta ulasmadanmi catliyor yani ?
Neden engel oluyormus canimCuma günü belli olacak yeterli düzeye ulaşıp ulaşamadığı ama adetten hemen sonra 8. gun falan çatlıyor o da gebe kalmana buyuk bir engel
Onun belli günleri varmış yani adetten sonra 14. Gun çatlama olması gerekirken daha erken çatlaması bir sorunmuşNeden engel oluyormus canim
Yeterince kaliteli olmuyor erken çatlayınca ama hiç kendini üzme benmde öyleydi bikaç aydır normal zamanda çatlıyor ilaçla kntrl altına alınıyorHormon değerlerime falan bakti ertesi gün gideceğim canım tedaviye başlayacağız inşallah düzelir çok kötü bir durum yumurtanin geç çatlaması neyse de erken olunca daha kötü oluyor bildiğim kadarıyla bugün ağlamaktan mahvoldum
Insallah canm ya aylardir boyle hic düzelme olmadı doktora gittim söyledim işte yumurta takibinde öyle çıkıyor diye hormonlar falan vs bakalım ilaç tedavisi başlayacağız acaba kaç ay sürecek bu tedavi seninki kaç ay sürdü canmYeterince kaliteli olmuyor erken çatlayınca ama hiç kendini üzme benmde öyleydi bikaç aydır normal zamanda çatlıyor ilaçla kntrl altına alınıyor
Benim de ovulasyon testinde 11 ve 12. Gunler cift cizgi oldu acaba benim de mi erken catliyorYeterince kaliteli olmuyor erken çatlayınca ama hiç kendini üzme benmde öyleydi bikaç aydır normal zamanda çatlıyor ilaçla kntrl altına alınıyor
Yumurta takibinde daha net belli olur o dnemlerde gidip doktorunuza ölçüm yaptırın,benm 9.gnde bile ymrtann şekli bozuk oluyordu çatlamış oluyordu sizin adet dngünüz kaç gnde bir oluyor? Belki sizin normal olablr de 11. ve 12.gn ovü.testi pozitif ise pik yapıyrsa 13.gn çatlar buda iyi bir süre diye düşünüyormBenim de ovulasyon testinde 11 ve 12. Gunler cift cizgi oldu acaba benim de mi erken catliyor
Ben 28 bazen 27 bazen 29 gunde falan oluyorum bu araliklarda yani ve beni de 2 gun ustuste pik yapmasi korkutuyor daha onceleri sadece 1 gun pik oluyordu acaba catlamiyor mu diye de korkuyorum bi 3 ay daha deneyip oyle doktora gitcemYumurta takibinde daha net belli olur o dnemlerde gidip doktorunuza ölçüm yaptırın,benm 9.gnde bile ymrtann şekli bozuk oluyordu çatlamış oluyordu sizin adet dngünüz kaç gnde bir oluyor? Belki sizin normal olablr de 11. ve 12.gn ovü.testi pozitif ise pik yapıyrsa 13.gn çatlar buda iyi bir süre diye düşünüyorm
Lh hormonunuz kaç acaba onda bir ykseklik varmı? Bende bir ay ovü testi kullandım 3 gn çift çizgi çktı ama byle çıkabliyr diye okumuştm ama en iyisini dr bilir,çatladı ymrtam tabi hamile kalamadm o ay , şimdi doktor kntrlünde ilerliyorum hayırlısı.Ben 28 bazen 27 bazen 29 gunde falan oluyorum bu araliklarda yani ve beni de 2 gun ustuste pik yapmasi korkutuyor daha onceleri sadece 1 gun pik oluyordu acaba catlamiyor mu diye de korkuyorum bi 3 ay daha deneyip oyle doktora gitcem
Amin canim.insallah ben agustos ayinda gebe kaldim temmuzda da tam tedaviye baslicaktik o yuzden adetin 3.gunu hormon tahlili istedi doktor onda lh 4.73 dü ama tedaviye gerek kalmadan hamile kaldimLh hormonunuz kaç acaba onda bir ykseklik varmı? Bende bir ay ovü testi kullandım 3 gn çift çizgi çktı ama byle çıkabliyr diye okumuştm ama en iyisini dr bilir,çatladı ymrtam tabi hamile kalamadm o ay , şimdi doktor kntrlünde ilerliyorum hayırlısı.
Hakkımızda hayırlısı Rabbim den inş hepimiz hamile kalır seviniriz![]()
Icim rahatladıHerkesin illa 14.gün çatlaması gerekmiyor ki benim son adet tarihim 5 Kasım’dı. 15 Kasım’da çatladı ve hamile kaldım. Yani erken çatlaması sorun olsa ben hamile kalamazdım. Ovulasyon testiyle takip ettim bu arada oradan biliyorum net olarak.
Benimde erken çatlıyor genelde 12.gün çatlıyor. Yumurta takibi yaptırmıştım yeterli büyüklüğe okuşmuştu ama hamile kalamadım. Bi ara bende düşündüm acaba bu yüzden mi hamile kalamıyorum diye. Adetimde 14 gün sonra değilde 17-18 gün sonra geliyor. Doktorlar 14 gün sonra gelir diyor ama ovulasyon testi ile bakıyorum benimki hep geç geliyor. Hormon testleri herşey iyi. Erken çatlamasına doktor da sorun olarak görmedi ama bilmiyorum hiç hamile kalamadım. Vakti zamanını bekliyor demek ki...Arkadaşlar benim gibi yumurtası erken çatlayan varmı yani.adetten hemen sonra 7-10.gun arası çatlayan varmı normalde adetten sonra 14.gun falan catlamasi gerekiyormus ben.hamile.kalamiyorum.bu nedenden dolayı