• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtam çatlamıyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sxbmd

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
136
50
13
30
Bakü
Merhaba,arkadaşlar.Bugün adetimin 17 günü sol tarafda 26 mm ve 17 mm yumurta gelişmiş.Çatlatma iğnesi bende kist yapıyor diye dr önermedi,ama biliyorum ki,kendi kendine de çatlamıyor,çatlaması için ne yapabilirim?lütfen yardımcı olurmusunuz 😊

incir ve havuç kürlerini deneyebilirsin canım onların çatlatma özelliği var özellikle havucun

Merhaba,arkadaşlar.Bugün adetimin 17 günü sol tarafda 26 mm ve 17 mm yumurta gelişmiş.Çatlatma iğnesi bende kist yapıyor diye dr önermedi,ama biliyorum ki,kendi kendine de çatlamıyor,çatlaması için ne yapabilirim?lütfen yardımcı olurmusunuz 😊
benımde catlamamaya basladı hemde ovulasyonda pık gormeme ragmen 26mmdı dun yumurtam dr ıgne verdı vurdurdum ne olcak bılmem pekı sızın neden catlamıyor dr ıgneden baska bısey onermıyrumu

benımde catlamamaya basladı hemde ovulasyonda pık gormeme ragmen 26mmdı dun yumurtam dr ıgne verdı vurdurdum ne olcak bılmem pekı sızın neden catlamıyor dr ıgneden baska bısey onermıyrumu
Bende pco var, yumurta ilaçla büyüyor ama çatlamıyor kiste dönüşüyir

Bende prolaktin sorunu olduğu için incir havuç kürü de kullanamıyorum malesef
Ayni sorun bende de var inofolic verdi bu ay bide haftada yarim yarim 1tane ilac verdi prolactin icin bu. Pco da var ama bisi solemedi inofolic catlatabilir dedi

İnofolic çatlatma için mi?yoksa yumurta geliştirme için?bende büyümesine büyüyor,çatlama problemi var
Gelistirme icin dedi büyümüyor benim bide ovulasyon günlerinde acayip midem bulaniyor hicbirsey yiyemiyorum koklayamiyorum.

bu catlamama neden oluyor ya 2yil olacak tedavideyim klomen catlatma ignesi kist yapti herseferinde bu ayda igne kullandim sagda 3yumurta solda 2yumurtam gelisti veee bingo 2ovitrelleyle hepsi benimle kist olarak kaldi ben catladim yumurtar catlamadi bunaldim artik 5kistle bu ay kistlerin yok olmasini bekliyorum dr hastalandigimda fsh lh e2 hormon tahlili yaptiracak ama onceki tahlile gore 3kati yuksek olanlarin bile catlayip gebe kalabiliyormus baska bir sebep var ama ne acaba bu arada pkos um bende

bu catlamama neden oluyor ya 2yil olacak tedavideyim klomen catlatma ignesi kist yapti herseferinde bu ayda igne kullandim sagda 3yumurta solda 2yumurtam gelisti veee bingo 2ovitrelleyle hepsi benimle kist olarak kaldi ben catladim yumurtar catlamadi bunaldim artik 5kistle bu ay kistlerin yok olmasini bekliyorum dr hastalandigimda fsh lh e2 hormon tahlili yaptiracak ama onceki tahlile gore 3kati yuksek olanlarin bile catlayip gebe kalabiliyormus baska bir sebep var ama ne acaba bu arada pkos um bende
🙁 bilmiyorumki bende,yakın zamanda dr gidicem,sorucam niye çatlamadığını

Back