Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımde catlamamaya basladı hemde ovulasyonda pık gormeme ragmen 26mmdı dun yumurtam dr ıgne verdı vurdurdum ne olcak bılmem pekı sızın neden catlamıyor dr ıgneden baska bısey onermıyrumuMerhaba,arkadaşlar.Bugün adetimin 17 günü sol tarafda 26 mm ve 17 mm yumurta gelişmiş.Çatlatma iğnesi bende kist yapıyor diye dr önermedi,ama biliyorum ki,kendi kendine de çatlamıyor,çatlaması için ne yapabilirim?lütfen yardımcı olurmusunuz![]()
Bende prolaktin sorunu olduğu için incir havuç kürü de kullanamıyorum malesefincir ve havuç kürlerini deneyebilirsin canım onların çatlatma özelliği var özellikle havucun
Bende pco var, yumurta ilaçla büyüyor ama çatlamıyor kiste dönüşüyirbenımde catlamamaya basladı hemde ovulasyonda pık gormeme ragmen 26mmdı dun yumurtam dr ıgne verdı vurdurdum ne olcak bılmem pekı sızın neden catlamıyor dr ıgneden baska bısey onermıyrumu
anladım xnm benımde buyuyor ama catlamıyor artık neden bılmıyorumBende pco var, yumurta ilaçla büyüyor ama çatlamıyor kiste dönüşüyir
havuc ye kaynat içanladım xnm benımde buyuyor ama catlamıyor artık neden bılmıyorum
Bende aynı dertten muzdaribimBende pco var, yumurta ilaçla büyüyor ama çatlamıyor kiste dönüşüyir
Ayni sorun bende de var inofolic verdi bu ay bide haftada yarim yarim 1tane ilac verdi prolactin icin bu. Pco da var ama bisi solemedi inofolic catlatabilir dediBende prolaktin sorunu olduğu için incir havuç kürü de kullanamıyorum malesef
Yıyorum bugun catlatma ıgnesınde oldum kesın olsun dıyehavuc ye kaynat iç
Allah yardımcımız olsun ozamanBende aynı dertten muzdaribim
İnofolic çatlatma için mi?yoksa yumurta geliştirme için?bende büyümesine büyüyor,çatlama problemi varAyni sorun bende de var inofolic verdi bu ay bide haftada yarim yarim 1tane ilac verdi prolactin icin bu. Pco da var ama bisi solemedi inofolic catlatabilir dedi
Gelistirme icin dedi büyümüyor benim bide ovulasyon günlerinde acayip midem bulaniyor hicbirsey yiyemiyorum koklayamiyorum.İnofolic çatlatma için mi?yoksa yumurta geliştirme için?bende büyümesine büyüyor,çatlama problemi var
Peki kullandın mı ilaçı?faydasını gördün mü?Gelistirme icin dedi büyümüyor benim bide ovulasyon günlerinde acayip midem bulaniyor hicbirsey yiyemiyorum koklayamiyorum.
Allah yardımcımız olsun ozaman![]()
Yeni kullaniyorum 4ay kullancakmisim suan icin bisi diyemem adet 13 gun once olmustum.Peki kullandın mı ilaçı?faydasını gördün mü?
Ben doktora gidicem hormon tahlili vermek istiyorum,bakalım hangi hormonların tahlilini istiyecek draminnn inşallah cnm senin hormonlarida sorun varmi
bu catlamama neden oluyor ya 2yil olacak tedavideyim klomen catlatma ignesi kist yapti herseferinde bu ayda igne kullandim sagda 3yumurta solda 2yumurtam gelisti veee bingo 2ovitrelleyle hepsi benimle kist olarak kaldi ben catladim yumurtar catlamadi bunaldim artik 5kistle bu ay kistlerin yok olmasini bekliyorum dr hastalandigimda fsh lh e2 hormon tahlili yaptiracak ama onceki tahlile gore 3kati yuksek olanlarin bile catlayip gebe kalabiliyormus baska bir sebep var ama ne acaba bu arada pkos um bende