Yumurtam çatlamıyor mu ?

Monephe

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
415
293
303
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Geçen ay doktora gittiğimde adetime 3 gün vardı.Karından ultrasonla bakıldığında doktor çatlamamış yumurtan var dedi ben de Allah allah adetime 3 gün var neden çatlamadı ki dedim .Doktor 2 güne çatlar dedi ama ben ertesi gün adet oldum :( Çocuk için denediğimiz ilk ayımızdı. Bu ay çok bir denememiz olmadı ama yine adet oldum :( Acaba yumurta çatlama sorunum mu var ? Bu sorunu yaşayanlar yardımcı olabilir mi ? Adetimin 3. Günü tekrar doktora gidip hormon için kan testi vermek istiyorum.Hormonlardan belli olur mu sıkıntı olup olmadığı ?

Merhaba arkadaşlar,

Geçen ay doktora gittiğimde adetime 3 gün vardı.Karından ultrasonla bakıldığında doktor çatlamamış yumurtan var dedi ben de Allah allah adetime 3 gün var neden çatlamadı ki dedim .Doktor 2 güne çatlar dedi ama ben ertesi gün adet oldum :KK43: Çocuk için denediğimiz ilk ayımızdı. Bu ay çok bir denememiz olmadı ama yine adet oldum :KK43: Acaba yumurta çatlama sorunum mu var ? Bu sorunu yaşayanlar yardımcı olabilir mi ? Adetimin 3. Günü tekrar doktora gidip hormon için kan testi vermek istiyorum.Hormonlardan belli olur mu sıkıntı olup olmadığı ?

canım dr una yumurta takibi yaptır ve garantilemek için çatlatma iğnesi olabilirsin
çok büyük bir problem değil rahat ol
çatlama için çözüm var ben de iğne oldum bu ay

Teşekkür ederim Bugün gittim kan verdim sonuçlarım yeni çıktı ama anlamadım bir şey daha doktora gösteremedim

Back