- 3 Eylül 2024
- 349
- 106
- 30
-
- Konu Sahibi littlekaju
Bence çatlamış ? Çünkü çizgi silikleşmişEki Görüntüle 3487084
Merhaba,25/ 27/28/30/1/3/4 ilişki oldu. Son testim aşağıda ve silik çıktı çatlamış mı oldu ve akşam tekrar test yapmama gerek var mı? Uygulamada aslında yumurtlama günümü bugün gösteriyor ve bugünde değerlendirmeli miyim? Kalan günleri nasıl değerlendirmeliyim?
Eki Görüntüle 3487084
Merhaba,25/ 27/28/30/1/3/4 ilişki oldu. Son testim aşağıda ve silik çıktı çatlamış mı oldu ve akşam tekrar test yapmama gerek var mı? Uygulamada aslında yumurtlama günümü bugün gösteriyor ve bugünde değerlendirmeli miyim? Kalan günleri nasıl değerlendirmeliyim?
Evet sizinde öyle görünüyor ama sizin normalde bir tık hep koyu gibiBenim de 3-4 yumurtlama beşi çatlama gibi çok soluk . Siz ne düşünüyorsunuz
Evet bende pcos var bir çok yumurtam büyüyor ama çatlamıyor gibi . İnnovitanın instagram sayfasına sormuştum dün 4 değerlendirin çünkü LH seviyeniz yükselmiş yarın silikleşti mi bir bakın demişti . Bugün düne göre silik çıkınca çatlamış diye düşündüm. Bu arada oraya da sorabilirsinizEvet sizinde öyle görünüyor ama sizin normalde bir tık hep koyu gibi
Bence sizde 2 günde bir ilişki ile devam edin ben öyle yapıyorum yine ovulasyonla beraber yumurtlama döneminde 3 gün Ard arda değerlendirdik ama adet biriminden sonra 1 gün arayla devam ettik muhtemelen bir 5 gün daha böyle gider sanki o zaman tutar gibime geliyor illa biri tutar yani inşallahEvet bende pcos var bir çok yumurtam büyüyor ama çatlamıyor gibi . İnnovitanın instagram sayfasına sormuştum dün 4 değerlendirin çünkü LH seviyeniz yükselmiş yarın silikleşti mi bir bakın demişti . Bugün düne göre silik çıkınca çatlamış diye düşündüm. Bu arada oraya da sorabilirsiniz
Haklısınız bir dolu bir boş yöntemi garanti yumurtlama zamanı üst üste ilişki olunca ihtimal artıyor. Ben Hemşireyim nöbet usulü çalışınca iki gece hastane de bir gece evdeyim. Eşimle denk gelmediğimiz için fırsatım azalıyor diye üzülüyorum sadeceBence sizde 2 günde bir ilişki ile devam edin ben öyle yapıyorum yine ovulasyonla beraber yumurtlama döneminde 3 gün Ard arda değerlendirdik ama adet biriminden sonra 1 gün arayla devam ettik muhtemelen bir 5 gün daha böyle gider sanki o zaman tutar gibime geliyor illa biri tutar yani inşallah
Ya geçen ay sadece yumurtlama gününü değerlendirmiştik tutmadı ama bir arkadaşım yumurtlamada 1 gün sadece ilişkiyle tutturdu. Şans işi. Sağlıklı sperm sağlıklı yumurtayı bulursa neden olmasın :)Haklısınız bir dolu bir boş yöntemi garanti yumurtlama zamanı üst üste ilişki olunca ihtimal artıyor. Ben Hemşireyim nöbet usulü çalışınca iki gece hastane de bir gece evdeyim. Eşimle denk gelmediğimiz için fırsatım azalıyor diye üzülüyorum sadece
Çatlamış evet.. dunu muhtemelen degerlendirmissinizdir bugunu de degerlendirin yarinida degerlendirin... tabi sperm sorunu yoksa.Eki Görüntüle 3487084
30 undan sonra nerdeyse her günü değerlendirdik. 30/1/3/4/5 yarında değerlendiririz. Bir sperm sorunu yoktu testinde değerleri normal gelmişti. Yarından sonra 1 gün arayla devam mı etmeliyiz pekiÇatlamış evet.. dunu muhtemelen degerlendirmissinizdir bugunu de degerlendirin yarinida degerlendirin... tabi sperm sorunu yoksa.
Hergun sağlıklı degil bence. Tabi yinede siz bilirsiniz.. doktorlar günaşırı öneriyorlar yani 2 günde 1.. zaten yumurtlama sonrasi tamamen size kalmis bisey... gebelik tutarsa yumurtlama doneminde tutuyor sonrasi cok düşük ihtimal.30 undan sonra nerdeyse her günü değerlendirdik. 30/1/3/4/5 yarında değerlendiririz. Bir sperm sorunu yoktu testinde değerleri normal gelmişti. Yarından sonra 1 gün arayla devam mı etmeliyiz peki
Haklısınız . Teste de devam ediyorum nolur ne olmaz. Bu arada bugün yaptınız mı siz iyice silikleşti miYa geçen ay sadece yumurtlama gününü değerlendirmiştik tutmadı ama bir arkadaşım yumurtlamada 1 gün sadece ilişkiyle tutturdu. Şans işi. Sağlıklı sperm sağlıklı yumurtayı bulursa neden olmasın :)
Merhaba henüz yapmadım bugün testHaklısınız . Teste de devam ediyorum nolur ne olmaz. Bu arada bugün yaptınız mı siz iyice silikleşti mi
İlk defa yumurtlama takibi yapıyorum o yüzden karşılaştırma yapacağım kimse yok. Size soruyorum . Rahatsız etmek istemem. Benim dün biraz silikleşmişti bugün tamamen silin .Merhaba henüz yapmadım bugün test
Canım bence yumurtlama olmamılİlk defa yumurtlama takibi yapıyorum o yüzden karşılaştırma yapacağım kimse yok. Size soruyorum . Rahatsız etmek istemem. Benim dün biraz silikleşmişti bugün tamamen silin . Eki Görüntüle 3487375
Pcos olduğu için ne zaman olur bilemiyorum. İlk defa da yapınca insan heyecanlanıyorCanım bence yumurtlama olmamıl
Çatlamış.Eki Görüntüle 3487084
Benim de benzer olmuştu yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlamamıştım ama değerlendirdim , en belirgin 3’üEki Görüntüle 3487107
Benim de 3-4 yumurtlama beşi çatlama gibi çok soluk . Siz ne düşünüyorsunuz
Haklısınız bende değerlendirdim . Pcos olunca pik olur mu olmaz mı bilemedim . Bir kaç gün daha devam edeceğimBenim de benzer olmuştu yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlamamıştım ama değerlendirdim , en belirgin 3’ü