Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha var canım düzenli takip yapKızlar adetim ayın 1.de bitmişti. En alttaki 7 ağustos 8 9 ve en üstteki 10 agustos
Pko olduğunu nasıl anladın ki? adetim düzenlidir 3 ay evvel bi kurtajim oldu kalbi durduğu için.Pko var belli ki bu testler kafa karıştırır bence bunlarla uğraşmayın.
T çizgisini c kadar koyu görmem gerek dimi?Daha var canım düzenli takip yap
Bence daha yumurtlama olmamışKızlar adetim ayın 1.de bitmişti. En alttaki 7 ağustos 8 9 ve en üstteki 10 agustos
VAlla ilk denemede bu testle hamile kaldımTestler bozuk olabilir bu kaset tipi testler yaniltici arkadaslar hakli. Ve yumurtlama yok henuz.
Rabbim cennetine almis onuVAlla ilk denemede bu testle hamile kaldım
Bebeğim öldü sonra
Pembe testler aldım 5 aydır hamile kalamıyorum tutturamadım onlarla
Evet kuzumRabbim cennetine almis onuIyi bir marka almak lazm test secimi çok önemli
Kürtaj etkiler mi bilmiyorum ama böylr görünenler hep pko oluyo.Pko olduğunu nasıl anladın ki? adetim düzenlidir 3 ay evvel bi kurtajim oldu kalbi durduğu için.
Evet C kadar koyu olacak hatta C 'den biraz daha koyu olacak. Yani pik yapacak. Sonrasında testte açılma başladığı zaman çatlama başlamış oluyorT çizgisini c kadar koyu görmem gerek dimi?
Merhaba fikrinizi almak istedimm peki bu iki test arasında çatlama var mı.Evet C kadar koyu olacak hatta C 'den biraz daha koyu olacak. Yani pik yapacak. Sonrasında testte açılma başladığı zaman çatlama başlamış oluyor
Son yaptığınız Alttaki ise test pik. Çatlama yakın. Ama usttekini en son yaptıysanız çatlama olmusMerhaba fikrinizi almak istedimm peki bu iki test arasında çatlama var mı.
Sağ ol canim teste devam edeyimEvet C kadar koyu olacak hatta C 'den biraz daha koyu olacak. Yani pik yapacak. Sonrasında testte açılma başladığı zaman çatlama başlamış oluyor
Rica ederimSağ ol canim teste devam edeyim
Amiin inşallah. Oyle düşünme kendini suclama hersey olacağına variyor. Daha önce elde etmissen yine olur. Bende bu ay doktor takip yapcak yumurtaya bir yil olacak hic gebelik elde edemedikEvet kuzum
Allah diğer tarafta benimle karşılaştırsın
Kendimi hiç affedemedim hep kendimi suçladım. Hala daha suçluyorum. Belki de hen ona bakamadım diye...
Evet testler çok önemli ama ben bu ay test yapamayacağım
test beni çok stresse soktu.
Çok beklenti içine girdim. Çok gerldim.
Bu ay doktora gidicem yarın.
Bugün afet oldum. Hormon testler vericem
Ve bu ay yumurlamayı doktorlar yapmak istiyorum.
Allah dualarımızı görsün ve kabul etsin![]()