• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtam çatlamamış

elizabeth_eliz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2021
8
2
1
29
öncelik merhaba bugün muayene oldum doktor yumurtamın çatlamadıgini kist olduğunu söyledi. Bu kısır yaparmı bilmiyorum korkuyorum 🥺🥺 yaşayan var mı bu durumu ?

öncelik merhaba bugün muayene oldum doktor yumurtamın çatlamadıgini kist olduğunu söyledi. Bu kısır yaparmı bilmiyorum korkuyorum 🥺🥺 yaşayan var mı bu durumu ?
Kısır olmazsın canım alakası yok. Önündeki adetle vücuttan atılır. Olmazsada doktor ilaç verir. Adetinden sonra kontrole git tekrardan

Bende yaşadım aynı durumu, 2 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım o şekilde gitmişti, şuan tekrar kist oluşmuş yine aynı tedaviyi görüyorum. Neyden ileri geliyor hala bilimsel olarak anlaşılabilmiş değil.

Bende yaşadım aynı durumu, 2 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım o şekilde gitmişti, şuan tekrar kist oluşmuş yine aynı tedaviyi görüyorum. Neyden ileri geliyor hala bilimsel olarak anlaşılabilmiş değil.
Bende anlamadım ilk defa başıma gelince çok korktum kısır kalırım diye

Back