- 20 Aralık 2021
- 8
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi elizabeth_eliz
öncelik merhaba bugün muayene oldum doktor yumurtamın çatlamadıgini kist olduğunu söyledi. Bu kısır yaparmı bilmiyorum korkuyorum yaşayan var mı bu durumu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısır olmazsın canım alakası yok. Önündeki adetle vücuttan atılır. Olmazsada doktor ilaç verir. Adetinden sonra kontrole git tekrardanöncelik merhaba bugün muayene oldum doktor yumurtamın çatlamadıgini kist olduğunu söyledi. Bu kısır yaparmı bilmiyorum korkuyorum yaşayan var mı bu durumu ?
Sağol Allah razı olsun çok endişelendimKısır olmazsın canım alakası yok. Önündeki adetle vücuttan atılır. Olmazsada doktor ilaç verir. Adetinden sonra kontrole git tekrardan
Hiç endişelenmeyin . Kolay bir şekilde çözülebiliyorSağol Allah razı olsun çok endişelendim
Evet öyleymiş çocuğum olmaz diye korktum daha çokKorkulacak bir sey yok hemen hepimiz farkinda olmadan her ay yasiyoruz. Kist oluyor, adetle atılıyor.
Cocuk olmamasi farkli seylere bagli. Rahmin olup olmamasina, rahimde bir sorun olup olmamasina, yumurta rezervine, sperm sayisina, hareketlilige bagli. Baska sebepler de var tabi. Ama kistler büyük problemler degil.Evet öyleymiş çocuğum olmaz diye korktum daha çok
Teşekkür ederim ilgin için sağolCocuk olmamasi farkli seylere bagli. Rahmin olup olmamasina, rahimde bir sorun olup olmamasina, yumurta rezervine, sperm sayisina, hareketlilige bagli. Baska sebepler de var tabi. Ama kistler büyük problemler degil.
Bende yaşadım aynı durumu, 2 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım o şekilde gitmişti, şuan tekrar kist oluşmuş yine aynı tedaviyi görüyorum. Neyden ileri geliyor hala bilimsel olarak anlaşılabilmiş değil.öncelik merhaba bugün muayene oldum doktor yumurtamın çatlamadıgini kist olduğunu söyledi. Bu kısır yaparmı bilmiyorum korkuyorum yaşayan var mı bu durumu ?
Bende anlamadım ilk defa başıma gelince çok korktum kısır kalırım diyeBende yaşadım aynı durumu, 2 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım o şekilde gitmişti, şuan tekrar kist oluşmuş yine aynı tedaviyi görüyorum. Neyden ileri geliyor hala bilimsel olarak anlaşılabilmiş değil.
Korkmana gerek yok kistler kısırlık yapmaz tedavini uygularsan geçicek inşallahBende anlamadım ilk defa başıma gelince çok korktum kısır kalırım diye
Sağol Allah razı olsunKorkmana gerek yok kistler kısırlık yapmaz tedavini uygularsan geçicek inşallah
Sanada çok geçmiş olsun Allah sağlık şifa versinKorkmana gerek yok kistler kısırlık yapmaz tedavini uygularsan geçicek inşallah