Merhaba aynı şey benimde başıma geldi 2 ay evvel. Benim amh cok düşük 2 senedir gebe kalamadım uğraşıyorum artık adet düzenimde bozulmaya başladı. 2 ay evvel
tüp bebek tedavisine başlayıp 2 yumurtam vardı ignelerle gelişmedi denilip tedavi 8.günde iptal edildi hiç büyüme yok dedi doktor ardından ben kendim ovulasyonla takip ettim ve yumurtlamayı yakaladım doğaldan denedim sizin gibi hatta yumurta catlasın diye havuç vs de yedim. Ovulasyon testinde yumurta çatlamış görünüyordu ama adet olunca doktora gittim ve 2 tane yumurtanın gelişip kist olduğunu söyledi catlayamadigini ve bayağı büyük oldukları için kan pıhtılaşma riskimde var 2 genimde heterozigot çıkmıştı bunlardan ötürü bana hormon ilacı yüklü miktarda veremezmiş bebekte istiyorsun operasyonla kistlerin içini boşaltalım dedi korka korka gidip kist operasyonu oldum geçen ay bu ay da tek yumurtam varmış onunla deneme yapacam. Böyle bişey başıma geldi
Ovulasyon testinde aybi sizin gibi bende catlamayi görmüştüm yumurtlama sonrası ama kist olmuş ne yazık ki yumurtalar neden öyle çıktığını bende hala çözemedim