Gebeliğe Hazırlık Yumurtam 14. Günde 12 mm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nurrhanm

Evvela sabır...
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
612
266
103
Merhaba kızlar, bu ay femera kullandım polikistik overliyim ayrıca. Doktor sağ tarafta sadece 12 mm olan bir yumurta olduğunu söyledi. Bugün 14. Gün sizce büyür mü yumurtam

Sorunuzla alakalı değil ama bişey sorabilir miyim? Pcoslularda yumurta oluşumu olmuyor mu? Ben bi süre yumurta takibi yaptırmıştım ilaç kullanmadığım halde sağ yumurtalığımda birden fazla yumurta oluyordu. Dr hafif pco var dedi. Sonra başka bi dra gittim pcolu muyum diye değilsin dedi. Adetlerim düzenli ve hormon değerlerim normal. Şimdi bu pco da yumurtlama olmuyor mu yoksa fazla olduğu için mi pcolusun dedi bana dr birz uzun oldu k. Bakmayın

Pco demek yumurta olusuyor ama catlamiyor demek canim yani kiste donusuyor . Kan degerlerinden anlasiliyor eger degilsin dediyse yoktur insallah

Benimde bi yumurtalığımda pco görünümü var ama yumurtlamayı etkilemiyo. Belki sizinki de öyledir. Pco hastası değilim sadece görüntü olarak var bende

Benimde bi yumurtalığımda pco görünümü var ama yumurtlamayı etkilemiyo. Belki sizinki de öyledir. Pco hastası değilim sadece görüntü olarak var bende
Yani tam olarak yok demedi ama pco sayılmazsın gibi bişi dedi anlamadım. Bir de çok fazla dr a muayene oldum sadece biri demişti pcolusun diye. İnşallah yoktur. Bi düşüğüm var acaba bu yüzden mi diye takıldı kafama

Canım bünyeden bünyeye değişiyor o ama pkolularda zaten birden çok yumurta bulunur ama hepsi birbirini baskiladigi icin büyüyüp çatlamazlar ve küçük küçük kalırlar

Sanmam düşüğe sebep olacağını pco bildiğim kadarıyla sadece gebe kalmayı zorlaştırıyo. Düşükle bi ilgisi yoktur bence, tez vakitte sağlıklı bi hamileliğe kavuşursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…