Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunde en fazla 3 cm buyuyor canim yumurta.Merhaba kızlar, bu ay femera kullandım polikistik overliyim ayrıca. Doktor sağ tarafta sadece 12 mm olan bir yumurta olduğunu söyledi. Bugün 14. Gün sizce büyür mü yumurtam
Sence büyür mü canım pazartesiye kadarGunde en fazla 3 cm buyuyor canim yumurta.
18 cm de catliyo canim buyuk ihtimal olur o zamana .Sence büyür mü canım pazartesiye kadar
İnşallah canım ya bakalım pazartesi ne diyecek doktor18 cm de catliyo canim buyuk ihtimal olur o zamana .
Ilac kullandin mi.canim catlatma ignesi mi yapcakİnşallah canım ya bakalım pazartesi ne diyecek doktor
Femera kullandım canım evet iğne yapacakIlac kullandin mi.canim catlatma ignesi mi yapcak
Insallah guzel sonuc alirsin canjmFemera kullandım canım evet iğne yapacak
Insallah guzel sonuc alirsin canjm![]()
Yok canim henuz deneme asamalariSağol canım sen gebe kalabildinmi
Pco demek yumurta olusuyor ama catlamiyor demek canim yani kiste donusuyor . Kan degerlerinden anlasiliyor eger degilsin dediyse yoktur insallahSorunuzla alakalı değil ama bişey sorabilir miyim? Pcoslularda yumurta oluşumu olmuyor mu? Ben bi süre yumurta takibi yaptırmıştım ilaç kullanmadığım halde sağ yumurtalığımda birden fazla yumurta oluyordu. Dr hafif pco var dedi. Sonra başka bi dra gittim pcolu muyum diye değilsin dedi. Adetlerim düzenli ve hormon değerlerim normal. Şimdi bu pco da yumurtlama olmuyor mu yoksa fazla olduğu için mi pcolusun dedi bana dr birz uzun oldu k. Bakmayın![]()
Benimde bi yumurtalığımda pco görünümü var ama yumurtlamayı etkilemiyo. Belki sizinki de öyledir. Pco hastası değilim sadece görüntü olarak var bendeSorunuzla alakalı değil ama bişey sorabilir miyim? Pcoslularda yumurta oluşumu olmuyor mu? Ben bi süre yumurta takibi yaptırmıştım ilaç kullanmadığım halde sağ yumurtalığımda birden fazla yumurta oluyordu. Dr hafif pco var dedi. Sonra başka bi dra gittim pcolu muyum diye değilsin dedi. Adetlerim düzenli ve hormon değerlerim normal. Şimdi bu pco da yumurtlama olmuyor mu yoksa fazla olduğu için mi pcolusun dedi bana dr birz uzun oldu k. Bakmayın![]()
Yani tam olarak yok demedi ama pco sayılmazsın gibi bişi dedi anlamadım. Bir de çok fazla dr a muayene oldum sadece biri demişti pcolusun diye. İnşallah yoktur. Bi düşüğüm var acaba bu yüzden mi diye takıldı kafamaBenimde bi yumurtalığımda pco görünümü var ama yumurtlamayı etkilemiyo. Belki sizinki de öyledir. Pco hastası değilim sadece görüntü olarak var bende
Canım bünyeden bünyeye değişiyor o ama pkolularda zaten birden çok yumurta bulunur ama hepsi birbirini baskiladigi icin büyüyüp çatlamazlar ve küçük küçük kalırlarSorunuzla alakalı değil ama bişey sorabilir miyim? Pcoslularda yumurta oluşumu olmuyor mu? Ben bi süre yumurta takibi yaptırmıştım ilaç kullanmadığım halde sağ yumurtalığımda birden fazla yumurta oluyordu. Dr hafif pco var dedi. Sonra başka bi dra gittim pcolu muyum diye değilsin dedi. Adetlerim düzenli ve hormon değerlerim normal. Şimdi bu pco da yumurtlama olmuyor mu yoksa fazla olduğu için mi pcolusun dedi bana dr birz uzun oldu k. Bakmayın![]()
Kaç senelik evlisin canımYok canim henuz deneme asamalariama henuz hic tedavi gormedim
Sanmam düşüğe sebep olacağını pco bildiğim kadarıyla sadece gebe kalmayı zorlaştırıyo. Düşükle bi ilgisi yoktur bence, tez vakitte sağlıklı bi hamileliğe kavuşursun inşallahYani tam olarak yok demedi ama pco sayılmazsın gibi bişi dedi anlamadım. Bir de çok fazla dr a muayene oldum sadece biri demişti pcolusun diye. İnşallah yoktur. Bi düşüğüm var acaba bu yüzden mi diye takıldı kafama![]()
Amin inşallah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin allahımSanmam düşüğe sebep olacağını pco bildiğim kadarıyla sadece gebe kalmayı zorlaştırıyo. Düşükle bi ilgisi yoktur bence, tez vakitte sağlıklı bi hamileliğe kavuşursun inşallah![]()
Amiin inşallahAmin inşallah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin allahım![]()