yumurtalıkta kist:(

tute

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
117
2
96
İstanbul
selam arkadaşlar 8 aydır bebiş istediğim halde olmamasının sebebinin yumurtalığımdaki kist olduğunu öğrendim geçen ay doktor bana diane 35 isimli bi doğum kontrol hapı verdi ancak yinede ara ara kanamalarım oluyodu 3 gün önce adet oldum normal bi şekilde hap bittikten sonra ama dün birden ani ve çok fena bi sancı girdi ardından lavoboya gitiğimde neredeyse işaret parmağım boyutlarında bir et parçası geldiğini gördüm :bbo:
doktorum istanbulda olduğundan ona gitmem biraz vakit alacak sizce bu parça kistmidir ? yoksa başka bişi midir? yardımcı olursanız çok sevinirim:bbo:

kist olabilir diye düşünüyorum.adetinin ilk 3 günü içinde doktora gitsen iyi olurdu.şimdi ilaca devam mı eeceksin yoksa kesecek misin kararını vermen zor.

ama doktorlar kistin adet kanıyla yani kanla alakalı birşey

olmadığını söylüyor

Gelen kanpıhtısı kistle alaksı nedir bilemiycem ama diane35 bende kullandım. Doktor bana ilk ay düzensiz kanamalar yapabileceğini söylemişti. Bence normal yaşadığınız. Tabi doktorunuza görünmekte fayda var..

selam doktoruna ulaşana kadar rahatlamak için sitede doktorumuz var aytun hanım ona sor bi istersen bahçeçi kliniğini başlığında geçmiş olsun....

bende yaşadım aynı şeyi ama hapın ismini hatırlayamıyorum şu an adet te deri gibi bişey geldi hatta duştayken birden düştü baya bi inceledim bende onu yani kist olduğunu düşnüyorum ama benim 2 ay sonra tekrarladı kist ve 20 gün önce laparoskopi histeroskopi oldum:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…