Yumurtalıkta kist yardim edermisiniz acill!!

tugcuu16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
117
15
98
27
Hayirli ramazanlar benim 8 gun adetin gecikti ve suphelenip doktora gittim bugun gitmeden oncede adetimin 3. Gunu hormon testi yaptirmistim bugun doktor ultrasonla bakip sag yumurtaligimda 46 mm basit kist oldugunu soyledi ilac verecekti ama ben ilk defa boyle geciktigini soyleyince vermedi 1 ay sonra tekrar gel bakalim dedi bekarim sizce 46 mm buyukmu tehlike arz edermi ilerde cunku anne olmayi cok istiyorum kendiliginden erir gidermi acaba doktor bana niye ilac vermediki :(

Niye kimse bi sey demiyor ya :KK43:
Canim Cok kucuk bir kist korkma. Adetinle birlikte atabilirsin diye ilac vermek istememistir doktor. Korkacak bir sey yok merak etme. Gebelige direkt engel degil ama bu kist seninle kalici degil gecer merak etme. Herkeste olabiliyo hatta her ay tekrar edenler oluyo biraz arastir haline sukredersin. Icini ferah tut

Canim Cok kucuk bir kist korkma. Adetinle birlikte atabilirsin diye ilac vermek istememistir doktor. Korkacak bir sey yok merak etme. Gebelige direkt engel degil ama bu kist seninle kalici degil gecer merak etme. Herkeste olabiliyo hatta her ay tekrar edenler oluyo biraz arastir haline sukredersin. Icini ferah tut
Bugun baska bir doktora gittim hem sagda hemde solda varmus 4.5 cm ikiside nerdeyse fazlasida var adet duzenleyici hap verdi ama agriyo cok sukur bugunede derdini veren Allah dermaninida verir insallah :(

İnşallah en kısa zamanda şifamızı buluruz. Ben de üç aydır doktora gidiyorum. 4,5 cm kistim varmış. Doktorum emin olmamakla birlikte hemorajik kist olabilir dedi. İlaç kullanınca geçer dedi önemsemedi, üç kutu ilaç bitirdim henüz geçmedi. Kendisi bu duruma şaşırdı ve benim yapabileceğim bir şey kalmadı, istersen başka doktorla görüş dedi. Dolayısıyla doktorumu değiştirmeye karar verdim. Anlaşılacağı üzere pek ilgili değildi kendisi. Şimdi doktor arayışı içerisindeyim. İnşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz.

İnşallah en kısa zamanda şifamızı buluruz. Ben de üç aydır doktora gidiyorum. 4,5 cm kistim varmış. Doktorum emin olmamakla birlikte hemorajik kist olabilir dedi. İlaç kullanınca geçer dedi önemsemedi, üç kutu ilaç bitirdim henüz geçmedi. Kendisi bu duruma şaşırdı ve benim yapabileceğim bir şey kalmadı, istersen başka doktorla görüş dedi. Dolayısıyla doktorumu değiştirmeye karar verdim. Anlaşılacağı üzere pek ilgili değildi kendisi. Şimdi doktor arayışı içerisindeyim. İnşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz.
Benimde ilk gitrigim doktor sagda dedi bu gittigim hem sag hem sol dedi 4 kusurlerde cm kistim varmis adet duzenleyici verdi bitince gidecem bakalim insallah ben daha evli bile degilim boyle kist olmasi cok uzdu korkuyorum yani ilerde bi sey olacak diye :((

Benimde ilk gitrigim doktor sagda dedi bu gittigim hem sag hem sol dedi 4 kusurlerde cm kistim varmis adet duzenleyici verdi bitince gidecem bakalim insallah ben daha evli bile degilim boyle kist olmasi cok uzdu korkuyorum yani ilerde bi sey olacak diye :KK43:(

Canım benim moralini hiç bozma, bu kadar sıkıntı etme kendine. Ne kadar stres yaparsak sorunlarimiz o kadar buyuyor. Sen tedavini aksatma, bak gorursun Allah'in izniyle hicbir sey kalmaz :))

Canım benim moralini hiç bozma, bu kadar sıkıntı etme kendine. Ne kadar stres yaparsak sorunlarimiz o kadar buyuyor. Sen tedavini aksatma, bak gorursun Allah'in izniyle hicbir sey kalmaz :))
Aynen ben ne zaman stresse basladiysam o zamandan beri hep bi haatalikla ugrasiyorum bu olmasaydi ama oldu insallah gecerde kurtuluruz hep birlikte Allah daha buyuk dert vermesin :)

Bugun baska bir doktora gittim hem sagda hemde solda varmus 4.5 cm ikiside nerdeyse fazlasida var adet duzenleyici hap verdi ama agriyo cok sukur bugunede derdini veren Allah dermaninida verir insallah :KK43:
Gecmis olsun canim. Adet duzenleyiciler işe yarar cogu kiside endiselenme. Bak benim 9 cm lik kistim vardi ameliyat olacaktim o bile gecti. Once kalbini ferah tut Allaha guven. Surekli dusunme. Bana doktor neler soyledi neler eger taksaydim kafaya yumurtalik kanseriydim su an Allah korusun. Sen Allaha guven ilacini ic insallah o ilac sifa vesilesi olacaktir. Gecmis olsun canim

Back