yumurtalıkta ağrı

SARILARIN FILIZ

umudum var :)))))))
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
17.746
4.196
423
41
merhaba, yaklaşık 2 hafta önce adet gördüm. bugün ağrım var sol kasıgımda. baya rahatsız edıyor . son bıryılda ıkı uc kez hıssettım bunu. ama cok uzun aylardır hıssetmedım. ve bu seferkı agrı fazla. sebebı ne olabılır acaba ?

bende de bazen olur ama ayağımı üşütürsem oluyo kat kat çorap eşofman giyiyorum iyice ısınınca geçiyo.bazen ik büklüm yürüyordumm ama sen yinede doktora görün devam ederse.çok geçmiş olsun

arkadaşın dediği gibi üşütmekten de olabilir canım; gaz sancısı ya da idrar yollarındaki hafif enfeksiyondan da kaynaklanabilir. ağrı çok uzun sürerse uzmana görünmekte fayda var tabi, içini rahatlatmış olursun en azndan...

bencede ya ayaklarından üşüttün ya da buzdolabından soğuk bir şey yemekten oluyor gibi. bence bi doktora çıktı verdiği bi kaç ilaçla bir şeyin kalmaz.geçmiş olsun.

eğer ağrın herzaman devam etmiyorsa iki gün içinde kayboluyorsa ve çok sulu kıvamda akıntın oluyorsa muhtemelen yumurtlama günündür. eğer ağrı uzun sürüyorsa bir doktora danışmanda fayda var.

ben de buna benzer bir başlık açacaktım ama burdan sorayım.Benim reglime 1 haftadan fazla zaman var ama yumurtalıkların olduğu kısımlarda kasılmalar oluyor,ağrı şeklinde değil çok hafif sızı gibi ama hiç olmazdı böyle bir durum.Ne olabilir,var mı böyle bir şey yaşayan acaba?Enfeksiyon olabilir mi?

adet döngümüz içinde çeşitli nedenlerden ötürü ağrılar ortaya çıkabiliyor, değişen hormon dengesinden, üşütmekten, stresten zaman zaman farklı türlerde ağrılar yaşayabiliyoruz. O yüzden hemen telaşlanacak bir durum olduğunu sanmıyorum. kendini takip et bakalım, bu ağrılar sürekli bir hal alacak mı? Eğer sık idrara çıkma ve idrara çıkarken yanma, batışma hissi varsa ancak o zaman enfeksiyondan şüphelenebilirsin belki...

Benim ağrı dediğim hani regl olmadan kısa bir süre önce olan ağrının aynısı,her seferinde regl oldum sanıyorum ama yok.O belirtilerden hiçbiri de yok canım sanırım enfeksiyon değil.

Benim ağrı dediğim hani regl olmadan kısa bir süre önce olan ağrının aynısı,her seferinde regl oldum sanıyorum ama yok.O belirtilerden hiçbiri de yok canım sanırım enfeksiyon değil.

Demek ki bu ay belli etkenlerden ötürü adet öncesi sendromların erken başlamış; bazen benim de 10 gün öncesinden kasıklarımda ve memede hassasiyet başlıyor, bazen de son güne kadar hiç bir şey hissetmeden pat diye adet olabiliyorum... korkulacak bişey yoktur, içini ferah tut...

Umarım..teşekkürler

benim her ay adet olmadan bir hafta önce karin,kasik agrilarim oluyor..

bu agridan 1 hafta öncede yumurta gibi akinti..

kac defa dr.gittim zaten hera yolan birsy adet olmadan belli bir süre oluyor sonra agri kesiliyor 2 ya da 3 gün sonra adet oluyorum

bu beni cok yoruyir,ayakklarim buz gibi oluyor..ama bekar oldugumdan ulrtasyonla bakildi birsey yok..

bazen agrimadan adet oldugumda sanki anormal birsey olmus gibi hissediyorum

Selam kızlar
5 aylık evliyim evlenmeden önce de asırı adet sancısı çekerdim ve evlendikten sonra da devam ediyor.sancinin yanında mide bulanmıştı kusma ishal gibi şikayetlerim de çok fazla ilk gunü atlayarak geçiyor bugün 4.gunum ve sol yumurtaligimda asırı ağrı ve biraz da şiştik var. Yürümeme engel oluyor bı bilgisi olan var mı bunun icin hiç doktora gitmedim kist olmasından şüpheleniyorum yardımcı olursanız sevinirim

ne hamılelık var ne baska bırsey. bakalım tekrar edecek mı. doktora gıtmeyı dusunuyorum mayıs ortasında.

mrb kızlar ben de aynı agrı bu ay da var. yaklasık 2 hafta once adetım bıttı ama ben son bır haftayı yumurtalıklarımda agrı ıle gecırdım adet agrısı gıbı oluyor anlamadım. buarada 3-4 gundur gobegımde koku ve sarı sıvımsı bırsey oluyor

yaaa tam 15 gündür adet olamıyorum,doktora gittim, ceviz büyüklüğünde kist var dedi adet olamk için ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…