- 24 Mart 2012
- 17.746
- 4.196
- 423
- 41
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
merhaba, yaklaşık 2 hafta önce adet gördüm. bugün ağrım var sol kasıgımda. baya rahatsız edıyor . son bıryılda ıkı uc kez hıssettım bunu. ama cok uzun aylardır hıssetmedım. ve bu seferkı agrı fazla. sebebı ne olabılır acaba ?
ben de buna benzer bir başlık açacaktım ama burdan sorayım.Benim reglime 1 haftadan fazla zaman var ama yumurtalıkların olduğu kısımlarda kasılmalar oluyor,ağrı şeklinde değil çok hafif sızı gibi ama hiç olmazdı böyle bir durum.Ne olabilir,var mı böyle bir şey yaşayan acaba?Enfeksiyon olabilir mi?
adet döngümüz içinde çeşitli nedenlerden ötürü ağrılar ortaya çıkabiliyor, değişen hormon dengesinden, üşütmekten, stresten zaman zaman farklı türlerde ağrılar yaşayabiliyoruz. O yüzden hemen telaşlanacak bir durum olduğunu sanmıyorum. kendini takip et bakalım, bu ağrılar sürekli bir hal alacak mı? Eğer sık idrara çıkma ve idrara çıkarken yanma, batışma hissi varsa ancak o zaman enfeksiyondan şüphelenebilirsin belki...
Benim ağrı dediğim hani regl olmadan kısa bir süre önce olan ağrının aynısı,her seferinde regl oldum sanıyorum ama yok.O belirtilerden hiçbiri de yok canım sanırım enfeksiyon değil.
Demek ki bu ay belli etkenlerden ötürü adet öncesi sendromların erken başlamış; bazen benim de 10 gün öncesinden kasıklarımda ve memede hassasiyet başlıyor, bazen de son güne kadar hiç bir şey hissetmeden pat diye adet olabiliyorum... korkulacak bişey yoktur, içini ferah tut...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?