slm arkadaslar ya ben 4 sene once kadar yumurtalıklarımdan kıst aldırdm adet olamıodum duznsızlık vrdı megerse kıst yapıomus neyse amelıyat oldum her ay adet oldum ama gunu gunune degıl dktr dgm kntrol hapı verdı bbm kullandrmadı yasım ufak dıye . nse ve ben amelıyatdan 2 sene snr evlendım . herkes bana tedavısız cocuk olmuyo hattta gec oluyo dıyorlar ve bırı dedı ben kıst aldırdm tedavıyle cok zor oldu ddıbenımde kafam karıstı. kıst aldrıpda cck shıbı olan varmı ? normal yada tedavıyle.
canım ben değil ama benim kuzenim yaklaşık 6 ay önce yumurtalıklarından kist aldırdı ve ameliyat sonrası bidaha regl olmadı hemen gebe kaldı eğer aynı şeyse ikinizinde kist gidince daha kolay hamile kalınıyor...
Ben 16 yaşımda iken karın ağrısı şikayetiyle doktora gittim sol yumurtalığımdan patlama sonucu kist alındı o zamana kadar kist olduğunu dahi bilmiyordum apandist diye ameliyata girdim doktor çıkınca sol yumurtalık kisit patlamış dedi ve ondan 7 yıl sonra evlendim ama hiç çocuğum olmayacağına inanmama rağmen ilk denememde hamile kaldım şu anda kızım 4 yaşında seninde olur hiç merak etme Allah büyüktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?