• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalıklarından kıst aldıran varmı ? ve sonra gebe kalan?

qulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
539
29
48
31
Bursa
slm arkadaslar ya ben 4 sene once kadar yumurtalıklarımdan kıst aldırdm adet olamıodum duznsızlık vrdı megerse kıst yapıomus neyse amelıyat oldum her ay adet oldum ama gunu gunune degıl dktr dgm kntrol hapı verdı bbm kullandrmadı yasım ufak dıye . nse ve ben amelıyatdan 2 sene snr evlendım . herkes bana tedavısız cocuk olmuyo hattta gec oluyo dıyorlar ve bırı dedı ben kıst aldırdm tedavıyle cok zor oldu ddı :( benımde kafam karıstı. kıst aldrıpda cck shıbı olan varmı ? normal yada tedavıyle.

canım ben değil ama benim kuzenim yaklaşık 6 ay önce yumurtalıklarından kist aldırdı ve ameliyat sonrası bidaha regl olmadı hemen gebe kaldı eğer aynı şeyse ikinizinde kist gidince daha kolay hamile kalınıyor...

slm arkadaslar ya ben 4 sene once kadar yumurtalıklarımdan kıst aldırdm adet olamıodum duznsızlık vrdı megerse kıst yapıomus neyse amelıyat oldum her ay adet oldum ama gunu gunune degıl dktr dgm kntrol hapı verdı bbm kullandrmadı yasım ufak dıye . nse ve ben amelıyatdan 2 sene snr evlendım . herkes bana tedavısız cocuk olmuyo hattta gec oluyo dıyorlar ve bırı dedı ben kıst aldırdm tedavıyle cok zor oldu ddı :( benımde kafam karıstı. kıst aldrıpda cck shıbı olan varmı ? normal yada tedavıyle.

slm canım...kistler çeşit çeşit oluyor.ama bi ablam yumurtalık kistlerinden dolayı hamile kalamıyordu ameliyat oldu ve hamile kaldı.normal ya da tedavi sonrası hamile kalınıyor bildiğim kadarıyla.doktora gidip danış bence.olumsuz düşünme sakın :D

arkadaşlar buyuk ALLAH ım hepımızın yardımcısı olsun.ben ıkı haftaya kadar 7cmlık çikolata kıstımı aldırmayı duşunuyom acaba bıldııgınız ıyı bı uzman varmı?amelıyat olupta hamıle kalan arkadaşlar hangı doktora amelıya oldunuz?

Ben 16 yaşımda iken karın ağrısı şikayetiyle doktora gittim sol yumurtalığımdan patlama sonucu kist alındı o zamana kadar kist olduğunu dahi bilmiyordum apandist diye ameliyata girdim doktor çıkınca sol yumurtalık kisit patlamış dedi ve ondan 7 yıl sonra evlendim ama hiç çocuğum olmayacağına inanmama rağmen ilk denememde hamile kaldım şu anda kızım 4 yaşında seninde olur hiç merak etme Allah büyüktür

canım ben değil ama benim kuzenim yaklaşık 6 ay önce yumurtalıklarından kist aldırdı ve ameliyat sonrası bidaha regl olmadı hemen gebe kaldı eğer aynı şeyse ikinizinde kist gidince daha kolay hamile kalınıyor...

ben bekarken aldırdm ıkı sene snr evlendım. ıkı bucuk yıl oldu gebelık yok. ama bende ıkı ay once pko. cıktı. ılk ay ılclara ck gzl yanıt verdım ıgneye bıle grk duymdı. ama gebelık olusmdı. keske versydı ıgne. ve rahım fılmı ıstedı korkuorm cok. bu ay sogan suyu ıcıorm gebelık olusmzsa cekılcm. ve esımdede varıkosel cktı sol trfında. ama amelıyta grk duymadı dktoru dgrlerı cok duzgun.sdce hrketlılık azıck dusuk bu dgrlerle cocugu olan cok dedı.rbbm ıns vrr. yasım dha 19 ama cok ıstyrz.

Ben 16 yaşımda iken karın ağrısı şikayetiyle doktora gittim sol yumurtalığımdan patlama sonucu kist alındı o zamana kadar kist olduğunu dahi bilmiyordum apandist diye ameliyata girdim doktor çıkınca sol yumurtalık kisit patlamış dedi ve ondan 7 yıl sonra evlendim ama hiç çocuğum olmayacağına inanmama rağmen ilk denememde hamile kaldım şu anda kızım 4 yaşında seninde olur hiç merak etme Allah büyüktür

bnde o yaslarda karnımda patladı ve hemen amelıyat oldm . ıc kanama gecırıo dedı doktor . ıkı sene snr evlendım yasım 17.dı suanda ıkı bucuk yllk evlıym ccgm yk. ama bende pko cktı ıkı ay once . bakalım tedavıdeyım . hyrlısı ıns yaa. bıde pko olmasına ragmen cok zayıfım hc kılo alamıorum. 19 yasım 40 kıloyum

Back