• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtalıklarında kist olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ?

aresim

prensesim ben !
Kayıtlı Üye
reglim 2 hafta gecikti dr.a gittim yumurtalıklarımda kistler varmıs fakat çok küçükmüş bunun için ne bir ilaç verdi nede bir açıklama yaptı sadece zararı olmadıgını küçük oldugu için cerrahi müdahalede bulunamayacagını söyledi regli içinde farlutal die bir ilaç verdi benim merak ettiğim bu kistler büyümez mi ? bu kistlerden dolayı hastalıgım gecikti peki ben böyle ilaçlamı regl görcem arkadaslar aklım cok karısık bu kistler beni korkutuyor

yok hayır bişe demedi sadece daha önceden oluyomuydu reglinde gecikme dedi evlendikten sonra hiç olmadı bekarkende nadiren olurdu dedim genc kızlıgından kalmıs olabilir bir zararı yok dedi sadece ama ben duyduğum cevaptan tatmin olmadım

evet canım tam tatmin edici bi cevap deıl.ama sana burda bısey soylesek zararlı olabılır bence baska bı doktora daha gorun.cunku kistler cesit cesit ne desek olmaz.ama umarım onemlı bısey deıldır.cunku cok ugrastırıyo ehehe ben 1.5 yıldır ugrasıyorum bendede kıst olayı var.umarım yardımcı olmusumdur

canım ıste nasıl bı kist belli degılkı senın kı. benımkı polıstık over sendromu yumurtalılkların cevresını kucuk kucuk kıstler cercevelıyor benımkını dolayısla benım cocuk ıcın ugrasmam gerekıyı 1 yıldır tedavı goruyorum ama hala olmadı 2 kere dusuk yasdım

dr banada küçük küçük dedi ama bi acıklama yapmadı kafam bu yüzden karıstı zaten

öncelikle geçmiş olsun.bende 3 ay önce doktora gitmiştim adetlerim de 3-5 günlük gecikmeler yaşıyordum,bir de 5 ay denememize rağmen hamile kalamayınca içim rahat etmedi.bana sağ yumurtalığımda çok küçük kistler olduğunu ve bunun polikistik over hastalığı olduğunu ve ileri seviyede olmadığını söyledi.tabi bunun kararını ultrasonla birlikte hormon tahlilleriyle verdi.bana düzenli adet görmem için duphaston diye bi ilaç verdi.çocuğun olmaz falan demedi.ama stresten uzak durmamı,düzenli bi hayat yaşamamı ve kilo almamamı söyledi.sanırım ilerleme riski olan bi durum.sen en iyisi başka bi doktora şöyle esaslıca görün arkadaşım.sağlıcakla kal..

canım küçük kistler polikistik overdir.büyük olsalardı doğum kontrol hapı verirdi.bendede pko var adetlerin düzenini bozuyor ayrıca,sivilce,kilo ve tüylenme yapıyor..çocuk oluyor çok hamile kalan var ama birazda aksatabiliyor...

Back
X