yumurtaliklarimdan birinde 4cm kis var doktor ameliyat diyor :((

Toprak ve su

Geçip giden zamanları bir yerlerde bulsam ;)
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
510
310
323
Merhaba arkadaslar ben 23 yasindayim 5 yildir evliyim son iki yildir bebek dusunuyoruz yaklasik 3,5 ay once doktora gitik birsuru tahlil yaptirdi rahim filmi cektirdim ultrasondan baktilar dktor yumurta kisim oldugunu soyledi kis oldugu ogrendigim ve bir sonraki ay adet bitimiyle sogan kurune basladim kuru yaptigim ay olumlu bir sonuc alamadim bebek olmadi ve adetim iki gun fazla surdu vede oncesinde kasik agrisi oldu adet bitiminde ovulasyon testine basladim altinci gun yumurtladigimi ogrendim yedinci gun testim negatifti dun jinekolog randevumuz vardi gitik topladigimiz sonuclari goturduk kadin bakti bakti bir yumurtaliklarinizda 4cm lik bir kis var rahim bolgesindede kucuk kucuk bir kactane kis oldugunu soyledi ve ameliyat olmadan bu kislerden kurtulmanin imkansiz oldugu soyledi bu kislerden kurtulmadan da bebek sayibi olabilirsiniz ama zor olur dedi ameliyat olmak istemiyorum sogan kuru ise yaradimi yaramadimi onuda bilmiyorum ama onumuzdeki ay adetim bitikten bir hafta sonra tekrar sogan kuru yapmayi dusunuyorum ama ameliyatsiz kurtulamasin dedi doktor hic bir ilac vermedi bu konuda bilgisi olan tecrubesi olan hanimlarin yorumlarina ihtiyacim var moralim cok bozuk

Bir kac ay daha deneyip olmassa baska bir doktora daha gitmeyi dusunuyoruz InsallAllah o da ayni seyi soylemez ...

canım bence başka bi doktora daha görün.bende de 6 cm kist vardı doktor hiç ameliyattan bahsetmemişti sadece bizi uğraştırcak biraz demişti.soğan suyunu 3 ay yaptım ben ve başkalarının söylediği belirtiler hiç olmadı yoğun akıntı falan .sadece yumurtalıklarımda sızı oluyodu soğan suyu içtiğim günlerde.ilacımı da düzenli içmeye devam ettim.bikaç gün önce tekrar gittim doktora kistimin kaybolduğunu söyledi .hatta 3 4 tane de miyomum olduğunu söylemişti,o da bir tane kalmış.soğan suyuna devam et derim ben hiçbi zararını duymadım yaşamadım da.hemen ümitsizliğe kapılma ameliyat en son çare ki 4 cmden büyük olursa ameliyat düşünüyo doktorlar.

Cok gecmis olsun cnmm Aynen ya bende sogan kuru yaptigim zaman biraz kasik agrisi olmustu akinti falan bendede yoktu ama sogan kuru yapali bir bucuk aya yakin oldu ama cuma gunu doktara gitigimizde tekrar muayane etmedi sadece goturdugumuz filmlere bakarak bunu soyledi bana belkide benim kistimde erimistir belki erimemistir hic bilmiyorum bir kac ay daha beklemek en iyisi sanirim msjin beni rahatlatti cok tesekur ederim cnm

sağol canım inşallah geçmiştir seninki de.yeniden muayene olmak da fayda var.ben rahim filmi için gitmiştim doktora sekreter not almayı unutunca röntgen işi gelecek aya kaldı.doktora kistimi hatırlattım bakar mısınız diye doktor büyümüş diycek diye çok korktum kaybolmuş deyince dünyalar benim oldu diyemedim de adama soğan suyu içiyorum diye ama verdiği ilaca destek oldu gibi geliyo bana :) ben devam ediyorum soğan suyuna ilaca da devam ediyorum şimdi.Allah senin de gönlüne göre versin canım

Saol cnm cocugun varmi senin kac yasindasin simdi bir tane miyopun kaldi anladigim kafariyla insallah tez zamanda ondanda kurtulursun :)

çocuğum yok canım 29 yaşındayım 3 sene oldu evleneli hiç korunmadık biz ama ille olsun diye de uğraşmadık pek.son bi senedir doktora görünmeye başladım o da çok sıkı takip değil çalıştığım için çok üstüne düşemiyoruz ister istemez

Insallah olur cnm hayirlisiyla kucagina alirsin... ( daha once msj yazmak istedim ama internetim kesildi )

sogan kuru yaptim gecen hafta konturol oldum tertemis cikti kis mis yok doktoru degistirdim bana ameliyatsiz kurtulman imkansiz diyen doktora bipppppppppppppppppp hersey Allahin elinde cok sukur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…