• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalıklarım tembel

78duygu

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
138
115
18
32
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Ben 6 aydır bebek istiyorum her ay hüsran ne yapacağımı bilemedim doktora gittim yumurtalıklarımin tembel oldugunu ve kilo vermem gerektiğini soyledi ve diaformin 1000 mg seker hastalarınin kulandığı ilaci verdi aranizda benim gibi olup hamile kalan varmi yardm edin lütfen incir kürü yapsam faydasi olur mu

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Ben 6 aydır bebek istiyorum her ay hüsran ne yapacağımı bilemedim doktora gittim yumurtalıklarımin tembel oldugunu ve kilo vermem gerektiğini soyledi ve diaformin 1000 mg seker hastalarınin kulandığı ilaci verdi aranizda benim gibi olup hamile kalan varmi yardm edin lütfen incir kürü yapsam faydasi olur mu
Kg kavli canm bende kiloluyum ama doktorum zayıfla demedi şuan tedavideyim bende

Hayır kullanmadım ama kokusundan dolayı migdem bulandi tedaviden bir sonuç alamazsam bebegim olsun diye katlanmak zorundaym

Back