Her ay anne olmayı umutla bekledim ve en sonunda yumurta yetmezliğine (hatta hiç yumurtam olmamasına) rağmen kendiliğimden hamile kaldım. Umudunuzu hiç kaybetmeyin arkadaşlar. Erken menapoz riskinde olduğumu öğrendiğim günden itibaren bu siteden çok şey öğrendim en başta da yalnız olmadığımı...
Bu mutluluğu sizlere anlatıp buradaki arkadaşlarıma umut olabilmeyi bir borç bilirim. Ayrıntılar ve hamilelik anıları "denizimizvebiz.wordpress.com" blog sayfamda...
insan sabredince ve gonulden isteyince olurmus ya, Allah anali babali buyutsun insallah... sagliginizdan ikinizide geri koymasin. Olmayanlarada nasip etsin, msjin beni mutlu etti cok saol.. bendede troid varmis bende yeni ogrendim.. olsa bile riskli diyolar ya dusuk yada cocukda engelli olma ihtimali var diye okudum. biraz daha bekliycem.. biz bekleyelim Allahim zamanii gelince size nasip ettigi gibi insallah bizlerede anne olmayi tattirir.
Nugül'cüğüm hiç üzülme inan kalbini ferah tuttuktan sonra gerisini Allah hallediyor.. Benim en önemli sırrım teslimiyetçi olmamdır. Allah bana bu çocuğu vermeyecekse beni birşeyden koruyor demektir dedim hep. Çocuğumuzun olup olmayacağına tabi ki biz karar veremeyiz düşünsene.. Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah.. Dua ederken de hayırlı, sağlıklı bir evlat istiyorum de hep. İnan bana doktorların söylediklerinin hiçbir önemi yok. Bana çocuğun olmayacak diyen doktorum bir ay sonra eşimle beraber sarılıp zıplayarak bağırıyordu "Mucize. mucize" diye. Bundan sonra senin için de dua edeceğim.. Sevgiler..
Her ay anne olmayı umutla bekledim ve en sonunda yumurta yetmezliğine (hatta hiç yumurtam olmamasına) rağmen kendiliğimden hamile kaldım. Umudunuzu hiç kaybetmeyin arkadaşlar. Erken menapoz riskinde olduğumu öğrendiğim günden itibaren bu siteden çok şey öğrendim en başta da yalnız olmadığımı...
Bu mutluluğu sizlere anlatıp buradaki arkadaşlarıma umut olabilmeyi bir borç bilirim. Ayrıntılar ve hamilelik anıları "denizimizvebiz.wordpress.com" blog sayfamda...
yazını okuyunca ağlamak geldi içimden. Dr banada tek yumurtan var kendiliginden hamile kalman çok zor bir an önce tüp bebek yap erken menapoz riskin var dedi ilaçla adet görüyorum yarın başka bir doktora gidecegim çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?