• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtaliklarim gebelik icin yeterli degil, benim durumumda olupda gebe kalan varmi?

Nurgul28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
48
1
36
- Yurtdışı
Merhaba arkadaslar uzun zamandir herkesin gebelik icin sorunlarini ve gebe kalabilmek icin hercesit deneyimlerinizi okudum.. Yurtdisinda yasiyorum doktorlar yeterince anlamiyo galiba yada ben cok sabirsizim bilmiyorum.. 1,5 yildir evliyim ve hala gebelik olusmadi doktor a gittim esimde hicbisorun yok. Bendede yumurtaliklarimin gebelik icin yeterli calismadigini soyledi hormon testi yaptirdi,, ilac verdi hormonlarimi duzenlemesi iicin ondan sonuc alabilmem icinde aylar gecebilecegini soyledi. Ilac kullanirken herhangi bi kur denemekden korkuyorum
Yan etkisi olur diye,, benim durumumda olupda gebe kalabilen varmi lutfen yazin.??

Evet cok sukur herzaman zamaninda olur en fazla olsa olsa 2 gun gecikir.. Bu ay normaldi ama son bi aydir hormon ilaci aliyorum henuz bi gelisme yok.. Insallah hayirlisiyla Allah isteyen herkese cocuk nasip etsin.

Her ay anne olmayı umutla bekledim ve en sonunda yumurta yetmezliğine (hatta hiç yumurtam olmamasına) rağmen kendiliğimden hamile kaldım. Umudunuzu hiç kaybetmeyin arkadaşlar. Erken menapoz riskinde olduğumu öğrendiğim günden itibaren bu siteden çok şey öğrendim en başta da yalnız olmadığımı...
Bu mutluluğu sizlere anlatıp buradaki arkadaşlarıma umut olabilmeyi bir borç bilirim. Ayrıntılar ve hamilelik anıları "denizimizvebiz.wordpress.com" blog sayfamda...

Her ay anne olmayı umutla bekledim ve en sonunda yumurta yetmezliğine (hatta hiç yumurtam olmamasına) rağmen kendiliğimden hamile kaldım. Umudunuzu hiç kaybetmeyin arkadaşlar. Erken menapoz riskinde olduğumu öğrendiğim günden itibaren bu siteden çok şey öğrendim en başta da yalnız olmadığımı...
Bu mutluluğu sizlere anlatıp buradaki arkadaşlarıma umut olabilmeyi bir borç bilirim. Ayrıntılar ve hamilelik anıları "denizimizvebiz.wordpress.com" blog sayfamda...

insan sabredince ve gonulden isteyince olurmus ya, Allah anali babali buyutsun insallah... sagliginizdan ikinizide geri koymasin. Olmayanlarada nasip etsin, msjin beni mutlu etti cok saol.. bendede troid varmis bende yeni ogrendim.. olsa bile riskli diyolar ya dusuk yada cocukda engelli olma ihtimali var diye okudum. biraz daha bekliycem.. biz bekleyelim Allahim zamanii gelince size nasip ettigi gibi insallah bizlerede anne olmayi tattirir.

insan sabredince ve gonulden isteyince olurmus ya, Allah anali babali buyutsun insallah... sagliginizdan ikinizide geri koymasin. Olmayanlarada nasip etsin, msjin beni mutlu etti cok saol.. bendede troid varmis bende yeni ogrendim.. olsa bile riskli diyolar ya dusuk yada cocukda engelli olma ihtimali var diye okudum. biraz daha bekliycem.. biz bekleyelim Allahim zamanii gelince size nasip ettigi gibi insallah bizlerede anne olmayi tattirir.

Nugül'cüğüm hiç üzülme inan kalbini ferah tuttuktan sonra gerisini Allah hallediyor.. Benim en önemli sırrım teslimiyetçi olmamdır. Allah bana bu çocuğu vermeyecekse beni birşeyden koruyor demektir dedim hep. Çocuğumuzun olup olmayacağına tabi ki biz karar veremeyiz düşünsene.. Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah.. Dua ederken de hayırlı, sağlıklı bir evlat istiyorum de hep. İnan bana doktorların söylediklerinin hiçbir önemi yok. Bana çocuğun olmayacak diyen doktorum bir ay sonra eşimle beraber sarılıp zıplayarak bağırıyordu "Mucize. mucize" diye. Bundan sonra senin için de dua edeceğim.. Sevgiler..

Nugül'cüğüm hiç üzülme inan kalbini ferah tuttuktan sonra gerisini Allah hallediyor.. Benim en önemli sırrım teslimiyetçi olmamdır. Allah bana bu çocuğu vermeyecekse beni birşeyden koruyor demektir dedim hep. Çocuğumuzun olup olmayacağına tabi ki biz karar veremeyiz düşünsene.. Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah.. Dua ederken de hayırlı, sağlıklı bir evlat istiyorum de hep. İnan bana doktorların söylediklerinin hiçbir önemi yok. Bana çocuğun olmayacak diyen doktorum bir ay sonra eşimle beraber sarılıp zıplayarak bağırıyordu "Mucize. mucize" diye. Bundan sonra senin için de dua edeceğim.. Sevgiler..

Cok tesekkur ederim
Allah razi olsun bu yazdiklarin benim
İcin cok onemli cok saol. Allahdan umidimizi hic kesmiycez zaten, o herseyin hayirlisi verir bende oyle dua ediyorum her isimi ona birakiyorum biz bilemeyiz neyin dogru neyin yalniz ve zamanini. İnsan birde birseye zorluklarla ulasinca daha kiymetli oluyodaha cok sukur ediyo, rabbim imtihan ediyor iste bizlerede sabredip isimizi ona ismarlamak dusuyor( tabi bize dusenleri yaptikdan sonra ) İyiki buraya derdimi yazmisim insan paylasdikca rahatliyo ve boyle guzel seyler duymak insana huzur veriyo cekilenin bosuna olmadigini anliyor insan saol cnm yaa..

umarım gereçek olur dileklerin.. ben de aynı sorunu yaşıyorum. ama deniz in yorumlarına bayıldım ve bana umut verdi

arkadaşlar bende çok fazla uzatıp sizi sıkmadan yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim. daha öncede burdan böyle şeyleri okuyup moral buluyodum şimdi de belki ben sizlere moral olurum diye düşündüm. bende 3 senelik evliyim, 7 ay bekledikten sonra doktora gittim yumurtalarım tam gelişmiyomuş klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi ama sonuç alamadım üstelik doktor yumurtam tam gelişmeden iğneyi yaptırdığı için kist oluştu. sonra başka bi doktora gittim o da doğum kontrol hapı verdi kist için ve fsh değerimin çok yüksek olduğunu (12 civarıydı) çocuk sahibi olmamın çok zor olduğunu vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gitmemi söyledi. tabi o an yıkıldım çok üzüldüm ama o gerizekalı doktorun söylediklerini eşime bile anlatmadım onun da morali bozulmasın diye. daha sonra ilacı da kullanmadım (soğan kürünü yaptım) başka bi doktora da gitmedim sadece Allahıma sığındım hergün belki her saniye ona dua ettim ama hiç inancımı kaybetmeden ve Allahım bana mucizemi 2 ay sonra verdi. şuan Allahın izniyle 13 haftalık hamileyim. size bunları yazmamın nedeni lütfen inancınızı kaybetmeyin biliyorum insanın morali çok bozuluyo zor bir süreç ama herşey Allahtan geliyo. inşallah bi gün hepinizin duaları kabul olur Allahım bu duyguyu isteyen herkese nasip eder.

yazını okuyunca ağlamak geldi içimden. Dr banada tek yumurtan var kendiliginden hamile kalman çok zor bir an önce tüp bebek yap erken menapoz riskin var dedi ilaçla adet görüyorum yarın başka bir doktora gidecegim çok korkuyorum

yazını okuyunca ağlamak geldi içimden. Dr banada tek yumurtan var kendiliginden hamile kalman çok zor bir an önce tüp bebek yap erken menapoz riskin var dedi ilaçla adet görüyorum yarın başka bir doktora gidecegim çok korkuyorum

Canım hiç korkma.. Meleklerle yaşamak kitabını al oku lütfen benden sana tavsiye.. İnşallah geliştirebilirler yumurtanı. Olmazsa da hiç üzülme vardır bir hayır. Dualarım seninle...

Back