Kızlar google'da araştırdım ama bulamadım tam olarak..Çok yakın arkadaşım bugün doktora gittiğinde doktorunun "çatlamaların var ama yumurtalıklarından birisi yok ve diğeri de hiç gelişmemiş çok anormal bir durum" dediğini söyledi..Kendisinin interneti olmadığı için rica etti benden...Bu durumda birşeyle karşılaşan var mı? Tedavisi var mı çocuğu hiç mi olmayacak acaba (
Kızlar google'da araştırdım ama bulamadım tam olarak..Çok yakın arkadaşım bugün doktora gittiğinde doktorunun "çatlamaların var ama yumurtalarından birisi yok ve diğeri de hiç gelişmemiş çok anormal bir durum" dediğini söyledi..Kendisinin interneti olmadığı için rica etti benden...Bu durumda birşeyle karşılaşan var mı? Tedavisi var mı çocuğu hiç mi olmayacak acaba (
yumurtalık demek istedin galiba, bildiğim kadarıyla bir ay birinden diğer ay birinden yumurta geliyor rahime, ya da iki ay birinde bir ay birinden vs... yani bildiğim kadarıyla çocuğu olmaz diye bişey yok, sonuçta bir yumurtalıktanda yumurta geliyor, keşke çocuk konusunu doktora sorsaymış
Pardon düzelttim yumurtalık evet..Ama mesele diğer yumurtalığının da 18cm kadar olması gerekirken sadece 10cm olmasıymış..
Kız o şokla soramamış pek ama doktoru zamanla belki gelişir demiş pek rastlamadığı için..Acaba bu durumda olan var mı diye sormak istedim..
cocuk dusuncesini silmistim kafamdan olmuyor diye
uc yillik evliyim ikinci cocuguma hamileyim
olmayacak diye bir sey yok
tedavisi varsa yapsin umutsuzluga kapilmasin
cocuk dusuncesini silmistim kafamdan olmuyor diye
uc yillik evliyim ikinci cocuguma hamileyim
olmayacak diye bir sey yok
tedavisi varsa yapsin umutsuzluga kapilmasin