• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtalıklardakı kısler

konya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
selam arkadaslar ben yenı katıldım yumurtalık kıslerıyle ılgılı sorunu olanlar varmıı

bende adet duzensızlıgıyle gıttım doktor kucuk kucuk kısler var dedı ama buyuk degıl dedı hamılelıge engel olmaz dıyo bılmıyorum bu 3 uncu ayımız ama hala hamıle degılım

olmaz mı kaç cm lik istersen var.zaten hemen hemen çoğu kadınlarda olan birşeymiş bendede var 3 cm büyüklüğünde ama kötü huylu değilmiş olmaması daha iyiymiş ama sorun çıkaran bir kist değilmiş burada ki bayanlar günde iki bardak adaçayı içmeden bahsediyorlar ben de arada içiyorum tabi adaçayı yeşil çay gibi demleniyor ocakta siyah çay gibi kaynatılmıyor sıcak suyun içine atıyon.iki bardak içersen küçülüyormuş öyle okudum bir de eğer hamile kalmak istiyorsan yumurtlama doneminde yani adetin bitiminden 5-7 gün sonra bırakıp olmadan da 5-7 gün önce içmeye başlıyormuşsun çünkü yumurtalara etki ediyormuş artık kişiye göre bu süre değişiyor yumurtlama dönemini kendin bilmen lazım bence bekarsan bile öyle yap ileride sorun çıkmasın.oldu görüşürüz sen gez sitede kendin de görürsün okursun

bir de kafana takma Allah hayırlısını sağlıklısını versin burada öyle insanların yazdığını okudum ki çok şükür dedim sen yeni evlisin daha olur merak etme bana bile olur ama zaman ister dedi çünkü progesteron hormonum çok tüksek onu azaltmak için hormon ilacı içiyom aman ne yapalım benim bir sürü bunun gibi sorunum var anlatsam kendizin durumuna şükredersiniz eve gidince yarım saat oynuyom arada bir de kuran okunan sohbetlere gidiyom bana ilaç gibi geliyor size de tavsiye ederim kızlar iki göbek atın evde oh oh oh yeter
bir de benim arkaadaşımın stresten yumurtaları küçülmüştü olmadı 6 sene kadar şimdi ikizlere hamile temmuzda bebişlerimiz geliyor

tesekkurler selcenuguz cok saol canım allah sanada yardımcı olsun evet bebış cok ıstıyorum ınsallah olur denemelere devam:))bıde bana doktor glıkoben verdı o yardımcı oluyomus gebelıge

amin konya evet denemelere devam ay bilemiyorum benin eşim de tek çocuk ve iki tane istiyorduk ama birini bile yapamadık Allah vermedi daha belki ikiz olur ne dersin :) orasını allah bilir ama hayırlısı olsun

arkadaşlar selam bende pko luyum tedavisi çokmu zor bende annne olmak isteyenlerdenim dr. banada çocuğu engellemez dedi bu şekilde de hamile kalabilirsin %50 şansın var dedi bilmiyorum ne yapıcam duyduğum her yöntemi denicem bakalım hayırlısı.

bısey dıycem arkadaslar yumurtlama donemını adet duzensızlıgı yasayanlar kestıremeyebılıyor dereceyle vucut ısısını olcerek anlayabılıyomusuz baska bıldıgınız yontem varmı

merhaba arkadaşlar bendede çikolata kisti var çok berbat bi hastalık 4senedir uğraşıyorum birsenedirde çocuğum olmuyor aşılama yapıldı oda olmadı bidahada dr agitmedim ne yapıcam bilemiyorum

bu tip kistlerin tek tedavisi doğum kontrol haplarıdır..bendede var ve yıllar önce bu haptan kullandım..küçülttü ama bünye tekrar yapabiliyor..bazı kistlerden ameliyatla kısa süreli kurtulabiliniyor ama dediğim gibi bünye tekrar yapıyor ve adet dönemlerinde bu kistler parçalanıyor ama sonra tekrar oluyor..doktor kontrolü şart..kısaca kistlerinizi önemseyin arkadaşlar...

merhaba arkadaşlar bendede çikolata kisti var çok berbat bi hastalık 4senedir uğraşıyorum birsenedirde çocuğum olmuyor aşılama yapıldı oda olmadı bidahada dr agitmedim ne yapıcam bilemiyorum

çikolata kist diğer adıyla endometrıum kist diyorlar..ameliyat çaresi değil dediğim gibi doğum kontrol hapı bu tip kistleri tedavi ediyor ama bünyeye bağlı..kesinlikle rutin doktor kontrolü şart..geçmiş olsun...

yumurtlama donemlerının hesaplanmasıyla ılgılı bır bılgınız varmı bayanlar adet duzensızlıgı olunca hesaplamak zor derece yontemı var baska bılgısı olan varmı yardııııııııııııııım

slm kızlar ben yenı katıldım benımde kıslerım var banada doktor sorun dııl bız bır yıldır denıyoruz.sızler bırseyler bulursanız lutfen burda paylasın

Back
X