- 12 Eylül 2023
- 341
- 80
- 26
- Konu Sahibi tweetymm89
Merhaba kizlar bugün doktorum yumurtaliklarimin 11 cm oldugunu söyledi aranizda bu durumu yasayan varmi yumurtlamamisim dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtaniz 11m de kalmis buyumemis yumurtlamamissiniz dogrumu anlamisim ?Merhaba kizlar bugün doktorum yumurtaliklarimin 11 cm oldugunu söyledi aranizda bu durumu yasayan varmi yumurtlamamisim dedi
Yumurtam 11cm 18 cm olmasi gerekiyormus doktorum dediki yumurtlamadin halen cuma günü tekrar gel cok korkuyorum hamile kalamicak miyim..Yumurtaniz 11m de kalmis buyumemis yumurtlamamissiniz dogrumu anlamisim ?
Iyide 18m yumurtaya catlatma ignesi vermesi gerekti vermedimi doktorunuz ?Yumurtam 11cm 18 cm olmasi gerekiyormus doktorum dediki yumurtlamadin halen cuma günü tekrar gel cok korkuyorum hamile kalamicak miyim..
mart ayinda kimyasal gebelik yasadim 6 aydir olmuyo
Dokto bana 20 cm ve üzeri olması gerekiyor demişti, temmuz ayında gittiğimde 2 hafta e2 progestana bakıldı tahlilde adete 1 haftadan az kala geç yumurtlama oluyor sende dedi belki geç yumurtlama oluyor doktor yumurta yeterli büyüklüğe ulaşmıyorise tedavisi var dedi ama kaliteli yumurtlama sağlamak için umarım tekrar gittiğinizde iyi şeyler söyler doktorunuzMerhaba kizlar bugün doktorum yumurtaliklarimin 11 cm oldugunu söyledi aranizda bu durumu yasayan varmi yumurtlamamisim dedi
Ay insallah bakalim cuma günü ne diycek,hap veririm yumurtlama olmazsa cok heycanliyim kafama takmamaya calisiyorum bi yandanda..Dokto bana 20 cm ve üzeri olması gerekiyor demişti, temmuz ayında gittiğimde 2 hafta e2 progestana bakıldı tahlilde adete 1 haftadan az kala geç yumurtlama oluyor sende dedi belki geç yumurtlama oluyor doktor yumurta yeterli büyüklüğe ulaşmıyorise tedavisi var dedi ama kaliteli yumurtlama sağlamak için umarım tekrar gittiğinizde iyi şeyler söyler doktorunuz
Hayir doktorum cuma günp tekrar gel ultason yapip bakalim yine dedi belki gec yumurtluyorsundur diyeIyide 18m yumurtaya catlatma ignesi vermesi gerekti vermedimi doktorunuz ?
Ama catlatma ignesi yapsa carlardi neden vermedi ki senin yumurtan buyumus zaten catlaticak sadeceHayir doktorum cuma günp tekrar gel ultason yapip bakalim yine dedi belki gec yumurtluyorsundur diye
Benim anladığım kadarıyla arkadaşın yumurtası 11 mm de olduğu için cuma günü çağırmış canım 18mm henüz ulaşmamışAma catlatma ignesi yapsa carlardi neden vermedi ki senin yumurtan buyumus zaten catlaticak sadece
Ay saol valla beynim yandi cm yaziyo ya niye vermemis catlatma diye cildiriyorum burdaBenim anladığım kadarıyla arkadaşın yumurtası 11 mm de olduğu için cuma günü çağırmış canım 18mm henüz ulaşmamış