Yumurtalıklarda kist

Merisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
44
9
36
merhabalar bu gün hastaneye gittim ve ultrason çekildi karnımdan genel olarak bakıldı ama asıl bakılmasını istenen yumurtalıklarımdı ve sağ yumurtalığımda 1,5 cm çapında kist varmış duyunca gerçekten ağlamamak için tuttum kendimi aslında dahiliye ye tüylenme sorunu içim gitmiştim hormonlara bakıldı ve bir sorun çıkmadı bu yüzden doktor pcos olabilirmisin bi bakalım dedi bu hastalıkla ilgili bilgisi olan ne gibi sorunlar yaşadı tedaviye Nası başladı bilgilendirebilir mi beni ? Şimdi den teşekkürler

Merhaba . Benim sol yumurtalığımda 5,5 cm kist vardı .İlaç kullandım sonrasında da adet olunca 3 cme düştü . Sonrası için 3 ay sonra kontrole gidicem. Birşey Olmaz merak etmeyin

Teşekkür ederim cevabınız için hangi ilacı kullandınız ne kadar süre kullandınız acaba ?

Bu konu ile ilgili konu actim biraz önce . Lütfen ilaç kullanmadan önce saracoğlu 'nun soğan suyu kürunü yapın .bunu söylememin sebebi 2 açık ameliyat sonrası 3. Ameliyat dediler . Biraz geç başvurdum maalesef bu yönteme . Ve sonuç 5 cm kist yok oldu.lutfen 21 gun sabah akşam ac karnina kaynatıp için . Tüm kadın hastalıkları için çok faydalı bir şey bu .ayrıntılarını araştırın lütfen .şimdiden geçmiş olsun

Teşekkür ederim cevabınız için hangi ilacı kullandınız ne kadar süre kullandınız acaba ?

Bu konuda doktorlar ikiye ayrılıyor doğrusu doktor bana Doğum kontrol hapı yazdı sanırım ama sonradan okuduğumda başka bir profesörünün yazısını , Doğum kontrol hapı vermek ülkemizdeki doktorlara has birşey demiş ama doktor bana sınırda dedi açıkcası kiste çok yatkın bir yapım var riske atmak istemedim o yüzden .

Şuanki doktor bana da ilaç yazmadı sınava hazırlandığım için konsantre bozukluğu yapar sonra başlarsın dedi pek ilaç kullanmaktan yana değilim bitkisel yöntemler deneyip kontrollere gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…