Yumurtaliklarda Kist

Ruya1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
122
-20
35
Hayirli geceler Hanimlar
Buhün cok kötü bigün benim icin hem agliyorum hem yaziyorum.
Uzun süredir yumurtaliklarimda kist var iyi huylu sagdaki 6 soldaki 13santim. Baya bi agrim oluyo kadin doktorum 3 4 5 ayri farkli ilac verdi ama kistler sade 1 santim kücülmüstü aniden tekrar byüdü yani hic gitmedi . En son baska bi doktora gittim oda bakti dedi böyle hamile kalamazsin ameliyatla alinmasi lazim. Baska doktora yönlendirdi beni bu doktorda karnimdan laparoskopie yaparak alalim dedi tmm dedim ama bugün gittigimde de dediki soldaki 13 santim mis ya ordacki yumurtaligimi alcakmis komple belki sagdakini de alirmis ama karnimi acmadan yani amelyat olmadan göremrzmis. Okadsr moralim bozukki henüz 3 aylik evliyim 28 yasindayim ve cocukligimdan beri birtane olsun Hayirli ve Saglikli bir cocugum olsun istyidoum ama bilmiyorum nolcak tek yumurtaylada cocuk sahibi olunabiliyo ama ciftle ikiside giderse olmuyo :KK43:(( esimde benden uzaklasir zamanla fiye düsünüyorum o cocuklari cok seviyo ayrilsakmi diye düsünüyorum onuda üzemem.... kizlar sizlere sorum böyle bi durum geciren varmi yumrtasiz hamile kalinmiyo !!??

Nolur dua edin cok caresizim rabbim insallah tüm evlat isteyenlere birer hayirli evlatlar verir.

Merhaba öncelikle çokkkk geçmiş olsun . Okuyunca aklıma gelen ilk şey yumurta dondurma işlemi oldu canım. Benim başımdan böyle birşey geçmedi ama böyle bir durum olsa bir kaç ay fazla sayıda yumurta dondurup daha sonra ameliyat olur iyileşincede tedavi ile bebek yapardım . Bence tüp bebek yapan yerlere git ve kesinlikle ameliyat olmadan bu işi garantiye al . Eşinde kendine de bu yükü taşıtma herseyin bir çaresi var .

Cok gecmis olsun Rabbim hayirli bir evlat nasip etsin insallah.. Derdi veren Allah dermanini da verir insallah..

Bu sonuca bir doktor mu karar verdi. Mumkun oldugunca fazla doktora gorunup oyle karar vermelisiniz bu ciddi bir karar.ameliyattan once tup bebek tedavisinde sansiniz yuzde kac bunuda ogrenin derim. İstanbuldaysaniz doktor tavsiye edebilirim

Hayirli geceler Hanimlar
Uzun süredir yumurtaliklarimda kist var iyi huylu sagdaki 6 soldaki 13santim. Baya bi agrim oluyo kadin doktorum 3 4 5 ayri farkli ilac verdi ama kistler sade 1 santim kücülmüstü aniden tekrar byüdü yani hic gitmedi . En son baska bi doktora gittim oda bakti dedi böyle hamile kalamazsin ameliyatla alinmasi lazim. Baska doktora yönlendirdi beni bu doktorda karnimdan laparoskopie yaparak alalim dedi tmm dedim ama bugün gittigimde de dediki soldaki 13 santim mis ya ordacki yumurtaligimi alcakmis komple belki sagdakini de alirmis ama karnimi acmadan yani amelyat olmadan göremrzmis. Okadsr moralim bozukki henüz 3 aylik evliyim 28 yasindayim ve cocukligimdan beri birtane olsun Hayirli ve Saglikli bir cocugum olsun istyidoum ama bilmiyorum nolcak tek yumurtaylada cocuk sahibi olunabiliyo ama ciftle ikiside giderse olmuyo :KK43:(( esimde benden uzaklasir zamanla fiye düsünüyorum o cocuklari cok seviyo ayrilsakmi diye düsünüyorum onuda üzemem.... kizlar sizlere sorum böyle bi durum geciren varmi yumrtasiz hamile kalinmiyo !!??

Nolur dua edin cok caresizim rabbim insallah tüm evlat isteyenlere birer hayirli evlatlar verir.
Ameliyat olmadan önce tüp bebek doktorlarina da git cnm, arkadaşın dedigi gibi olmazsa önce yumurta toplama ve dondurma yaptirirsin. Çok hassas bi konu, bence 3-5 ayri iyi doktordan fikir al.

Yumurtalık kistine kesin çözüm!

Merhaba
Öncelikle çok geçmiş olsun. Yumurtalık kistinden doğduğumdan beri dertliyim.. Anne karnındayken sol yumurtalığımda kist oluşmuş ve yumurtayı çürütmüş o yüzden 10 günlük bebek iken sol yumurtam toptan ameliyat ile alınmış. 2014 de sağ yumurtamda 5cm büyüklüğünde bir kist gelişti. Ameliyat oldum kisti aldılar ve malesef sonrasında kist hep tekrarladı. 3 sene doğum kontrol hapı kullandım. Haplar kistin büyümesine engel oldu evet ama yok olmadı da, hep aynı büyüklükte durdular. 2 ay önce tavisye üzere hacamat yaptırmaya karar verdim. Kasıktan hacamat oldum. 1 gün sonrasında adet oldum ve 3 gün boyunca kan pıhtıları geldi.. kist adet yoluyla temizlendi!!! Hacamat dan 3 - 4 hafta sonra kadın doktoruna gittim ve istediğimi duydum.. KİST YOK!!!!! kesinlikle hacamat tavsiye ediyorum..

Nerde kime yaptirdiniz
Yumurtalık kistine kesin çözüm!

Merhaba
Öncelikle çok geçmiş olsun. Yumurtalık kistinden doğduğumdan beri dertliyim.. Anne karnındayken sol yumurtalığımda kist oluşmuş ve yumurtayı çürütmüş o yüzden 10 günlük bebek iken sol yumurtam toptan ameliyat ile alınmış. 2014 de sağ yumurtamda 5cm büyüklüğünde bir kist gelişti. Ameliyat oldum kisti aldılar ve malesef sonrasında kist hep tekrarladı. 3 sene doğum kontrol hapı kullandım. Haplar kistin büyümesine engel oldu evet ama yok olmadı da, hep aynı büyüklükte durdular. 2 ay önce tavisye üzere hacamat yaptırmaya karar verdim. Kasıktan hacamat oldum. 1 gün sonrasında adet oldum ve 3 gün boyunca kan pıhtıları geldi.. kist adet yoluyla temizlendi!!! Hacamat dan 3 - 4 hafta sonra kadın doktoruna gittim ve istediğimi duydum.. KİST YOK!!!!! kesinlikle hacamat tavsiye ediyorum..

geçmiş olsun öncelikle. 2 yıllık evlıyım ılk baslarda korunuyorduk sonra bıraktık aylarca cocuk için ugrastık olmadı. doktora gorunduk bende bırı 8 cm dıgerı 9 cm ıkı tane kıstım oldugu ortaya cıktı ..8 ay boyunca kist tedavısı gördum ama erımedı doktorum en son lakaroskopı olmam gerektıgını soledı ..mardınde lakaroskopı oldum doktorum kıstlerı temızledıgını yalnız sağ tüpüm kapalıymıs acılmamıs normal yolla hamıle kalman cok zor dedı.. benmde pskolojım cok bozulmustu çok şükür ki amelıyattan sonra 3. ayımda normal yolla hamıle kaldımm . Allah ol derse olur canını sıkma bol bol dua et

Hayirli geceler Hanimlar

Merhaba oncelikle gecmis olsun. Ne durumdasiniz nasilsiniz merak ettim? Bende dun ogrendim 7.6 cm sol yumur. Kist varmis. Erimez ama adeti bekleyelim dedi dr sonra gecmezse d.kontrol hapi deneriz dedi daha da gecmezse ameliyat dedi ama size dedigi gibi yumurtaligida almak zorundayim cunku kaplamis sarmis onu dedi. Bende ne yapacagimi sasirdim. Hacamat tavsiye etmis yukarda arkadas, bana da cok mantikli geliyor denemekte fayda var bence, eger hala ameliyat olmadiysaniz.

X