Yumurtaliklarda kist olmasi

Acelyasunaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
15
5
3
33
Arkadaslar benim yumurtaliklarda kist var ikibucuk yillik evliyim.3 ay klomen kullandim fakat gebelk olmadi.kist yumurtalklara baski yaparmis.daha sonra cok iyi bir doktora ciktim bana puregon( yumurtalk sayisini arttirici ve olgunlastirici) igne verdi ardindan catlatma ignesi verdi bunu kendim yaptim simdi bekleyecegz.doktorum 3 ay bunu deneyecegimizi ve eger olmazsa asilama yada tup bebege gececegimizi soyledi psikoljik olarak tamamen cokuntudeym kendimi isime vermeye caliaiyorm ama dusunmeden de edemiyorm.en cokda herkezn daha yok mu bebek diye sormasi cok zoruma gidiyor.daha bu ay yeni kullandm ignelri ve bekleyecegz artk insallah hamile kalmisimdir cok zor bir surev bu..benim gibi kist olan var mi sizler ne gibi tedavi yontemi kullandiniz..Allahim herkezin yardimcisi olsun ve kimseyi evlatla sinamasin.. desteginize com ihtiyacim var vok zor...

Çok geçmiş olsun, inşallah kısa zamanda hamile kalırsın ne yolla olursa olsun. Çok yopratıcı bir süreç ama hep beraber geçiyoruz, yaşıyoruz. Biraz daha her ay yeniden umutlanmaktan bıkıyor insan biliyorum ama ne yapalım...

Amiiin insallah. Allah kimseye aratmasin..Boyle benim gibi kist olan var mi? Varsada ne gibi tedavilere basvurdnz bunu cok merak ediyorm.

Canim oncelikle cok tesekkur ederm.ohh nihayet sesimi duyan oldu:) evet cok zor bir surec Allah herkezin yardimcisi olsn.sende mi gebe kalmaya calisiyorsn ?

Evet :) 4 sene önce kistim varmış bilmiyordum patladı, sonra 15 gün regl olmaya başladım ve kistten sandım meşer rahim duvarı 5mm olması gerekirken 18mm çıktı. Bu normalde 40 yaş üstünde görülüyor ben 23 yaşındaydım. Sonra kazıdılar duvarı ve doğum kontrol hapına başladım düzelsin diye. Evlenince de devam ettim 4 sene boyunca. Haziranda hapı bıraktım fakat bu sefer de ara kanamalar bela oldu başıma.gelecek ay yumurta takibi yapılacak inşallah tutar da gelir bebeğim. 5 aydır sürekli doktordayım çok daraldım

Ay cok zor Allahim herkezin yardimcisi olsun.bende ayni 23 yasindaym ve benimde yumurtalk takibim yapiliyor bakalm insallah tutar bende bekliyorm insllah gunum gecerde bebisimz olur. Cok zor bir surec insan her seferinde tam yikilip pes etmek uzereyken yeni bir ayda tekrar umut besliyor sonra yine cokuyor yeniden yeniden...Ama kizlar birakmak yok her ne olursa olsun savasacaz bu kistle.. bu kist basa bela o bizi yenmeden biz onu yenecegiz Allahin izni ile..umarim bebisimz olur eger olurda bir mucize gerceklesirse buradan birbirimize haber edelm olur mu:) seninkide cok ayri bir sikinti insallah Allahim seninde derdine derman verir....

Merhaba herkesee bende hamileyken sol yumurtalikta 2 cm kistim cikti dogumdan sonra duzelir dediler dogum yapali 4 ay oldu spiral taktirirken kistimin 4 cm oldugunu ogrendim iki haftadir da ara ara siddetli agrim oluyo ama sadece sol tarafimdan her kist bole agri yaparmi ve tedavi olan varmiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…