• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtalıklarda kist olabilir mi?

esrayd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba,

Ben 4 ay önce 6 haftalık bir düşük yaptım. Bu ay korunmayı bıraktım, ancak 1 haftadır kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor. Adet sancısı gibi değil de, ayaklarımı üşütmş de onun ağrısı gibi... Acaba yumurtalıklarda kist ya da herhangi başka bir sorun olabilir mi ? Yoksa gerçekten ayaklarımı mı üşütüyorum?

Ultrasondan başka bi yöntemi yok kist mi değilmi olduğunu öğrenmek için:sm_confused:

öncelikle geçmiş olsun,bende bebeğimi kaybettim.kürtajdan sonra bendede kist oluştu,bende kasıklarımda sancı oluyodu adet ağrısından farklıydı bıçak saplanıyomuş hissi veriyodu.ayrıca cinsel ilişki sırasındada ağrı oluyodu ve ben yürürken sağ bacağımın üstüne basarken çok ağrım oluyodu,doktora gittim ve usgde kist olduğunu gördü doktorum,sağ taraftaymış.
eğer bu tarz şikayetlerin varsa doktora görün canım.
inşallah çıkmaz kist filan,can sıkıcı bişe çünkü.gerçi benimki 1 ay kullandığım doğum kontrol ilacıyla erimişti.
umarım yardımcı olabilmişimdir...

teşekkür ederim.inşallah bişey yoktur :( düşükten sonraki 3 ay korunma süresi zor geçti zaten bana, bir de kist varsa hamile kalma sürecim iyice uzar herhalde :( geçen hamileliğim sürpriz bi şekilde bizi hiç bekletmeden olmuştu, şimdi yine hemen hamile kalmak istiyorum, inşallah Allahım çok bekletmez..Ne sıkıntılı bi süreçmiş bu beklemek...

:ecrin_bebek:canım geçimiş olsun ,hemen doktoruna git ulturosan çektir orda herşey çıkar zaten madem düşükte yapmışsın çok dikkatli olman lazım senin sağlığına iyi bakmalısın geçikmeden doktora git canım ,GEÇMİŞ OLSUN.dilerim istediğin zaman hamile kalırsın. :emir_bebek:

şimdi adet olmayı bekliyorum ( inşallah olmam :)) adet olduktan sonra ultrasonda daha net gözükürmüş, çünkü kist varsa da belki adet kanamasıyla beraber yok olabiliyomuş.. bakalım inşallah bu ay hamile kalmış olurum da bebek kontrolü için giderim doktora :)
doktora gidip canımın sıkılmasından da korkuyorum, ufff :(

Back
X