yumurtalıklarda 56 mm kist...

Rebel Honey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
57
4
98
31
arkadaşlar başlıktaki gibi. 20 yaşındayım. üriner ultrason sonucu bu. kadın doğuma gitmeden önce bi danışayım istiyorum. bu 56 mm zararsız mıdır yoksa aldırılması mı gerekir... tecrübeli arkadaşların cevaplarını bekliyorum. teşekkürler.

mrb,bnce hemen aldırma,ve bır doktoraa baglı kalma asla.
doktorlar hmen kesıp bıcmeyı bılıyorlar hastanın piskolojısınden anlayan yok malesef.
bır ay once agrı ıle doktora gittiğimde çikolata kisttin oldugunu ogrendım 6m miş.amelıyat dedı kesın sonuc attı.
amelıyat kesın sonuc degıl tekrar cıkıyor ayrıca yumurtalıga zarar verdıgı ıcın bebek olmasını engellıyor amelıyat sonrası.
bn stres cok yaptım artık takmıyorum bebk dusunmuyorduk ama artık dusunuyorum kist dahada cok buyumeden bu sekılde hamıle kalabılırım ıns.hayırlısı

benim iki yıl önce 6 cmlik iki kistim vardı tedaviyle biri kayboldu biri de 28 mm oldu. ve hiç geçmedi hamile kaldığım ay o kistin yanında ikinci bir kist oluşmuş. hamilelikte kistler geçti. oğlum altı aylıkken tekrar kist oluşmuş o da 7 cmlik. oğlum onbir aylık bu üçüncü adetim sanırsam kistim gitti. bu ay doğum kontrol hapı kullanmıştım. artık kist konusunda tecrübeliyim küçüldüğünü kaybolduğunu anlayabiliyorum.

senin çok da büyük değil doğum kontrol hapıyla kaybolabilir. ben de kanser testleri negatif çıkmıştı kistlerim basit kistti. inşallah senin de basittir ve geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…