• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtalıklar çatlamadan hamile kalınır mı kızlar =(

canım benim böyle bişey mümkün değil yumurtan çatlamadan hamile kalamassın sen o biyolojik döngüyü bi araştır bence :D kendi bünyene aşık olursun inan:)
yumurtan çatlayıp rahime doğru yolculuğa başlayacakki sende hamile kalasın onun belirtileri oluyo onu araştır. bu linkten iizle Embriyo Gelişimi ve Rahime Tutunma - YouTube

öncelikle cvpladığın için çok tşkr erderim , ben 1,5 yıllık evlliyim ,korunmadığımız halde çocuk olmuyor diye doktora gittim yumurtalıklarımın çatlamadığını ilaç tedavisi uygulayacağını söyledi öncelikle eşimin sperm tahlili yaptırmasını istedi fakat eşim benimle aynı fikir değil zamanla olur kendiliğinden diyor bende bilgili kişilere danışmak istedim =(

canım benim böyle bişey mümkün değil yumurtan çatlamadan hamile kalamassın sen o biyolojik döngüyü bi araştır bence :D kendi bünyene aşık olursun inan:)
yumurtan çatlayıp rahime doğru yolculuğa başlayacakki sende hamile kalasın onun belirtileri oluyo onu araştır. bu linkten iizle Embriyo Gelişimi ve Rahime Tutunma - YouTube

adiye cvbın için çok teşekkür ediyorum sana , bitkisel kürler denesem İNCİR kürü gibi mesela işe yarar mı =(

Back