- 24 Mayıs 2015
- 584
- 238
- 103
- Konu Sahibi Feyzaaaaaaaa
kizlar yumurtalik tembelligi olan ne kadar surede hamile kaldiniz ve her hangi bir tedavi gordunuz mu ?? simdiden cvplariniz icin tskler
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de var yumurtalık tembelliği malesef
Evet öyle ben birkaç defa kullandım iyi geldi mi bilmiyorm artık da ocakta hamile kaldım düştü malesef. 18 ay snra hamile kalmıştım klomenleSoğan kürü iyi gelir diye duymustum kızlar
Bende de var yumurtalık tembelliği malesef
nasil yapiliyorSoğan kürü iyi gelir diye duymustum kızlar
Yumurtanın kabuğunu soyup 4 e bölüyorsun uzerine 1 bucuk bardak su koyup ocağa koyuyorsun. Kaynamaya başlayınca 5 dk kaynatıp altını kapatıyorsun. 5 dk da oyle beklesin snra bardaga dök ılıyınca iç. Gunde ıkı defa yap. Taze bir şekilde yani içilecek. Bide sabah kahvaltıdan önce bir de aksam yemeğinden önce. Ac karınla. Bu kadarnasil yapiliyor
tskr ederimYumurtanın kabuğunu soyup 4 e bölüyorsun uzerine 1 bucuk bardak su koyup ocağa koyuyorsun. Kaynamaya başlayınca 5 dk kaynatıp altını kapatıyorsun. 5 dk da oyle beklesin snra bardaga dök ılıyınca iç. Gunde ıkı defa yap. Taze bir şekilde yani içilecek. Bide sabah kahvaltıdan önce bir de aksam yemeğinden önce. Ac karınla. Bu kadar
bu arada yumurta mi yoksa sogan miYumurtanın kabuğunu soyup 4 e bölüyorsun uzerine 1 bucuk bardak su koyup ocağa koyuyorsun. Kaynamaya başlayınca 5 dk kaynatıp altını kapatıyorsun. 5 dk da oyle beklesin snra bardaga dök ılıyınca iç. Gunde ıkı defa yap. Taze bir şekilde yani içilecek. Bide sabah kahvaltıdan önce bir de aksam yemeğinden önce. Ac karınla. Bu kadar
Sogan :) nıye yumurta yazmışım anlam veremedim :)))bu arada yumurta mi yoksa sogan mi
Hangi sayfa canm linki varmıKızlar ben soğan kürü ile ilgili başlık açmıştım buyrun birlikte yapalim destek olalım birbirimize