Hanımlar herkese iyi akşamlar.Aklımı kurcalayan bazı şeyler var size danışmak istedim.Ben bir buçuk yıllık evliyim.Carsamba günü adet düzensizliği ve karın ağrısı şikayeti ile kadın doğuma gittim.Doktor yumurtalıklarin tembel ve rahim ağzında iltihap var dedi ilaç verdi.Korunuyo musunuz dedi evet dedim.Korunmayi daha fazla uzatmayın dedi ben de okulum var dedim.(üni 3)o da tamam o zaman bı sene daha bekleyin dedi.Alti ayda bı kontrole gideceğim.Ancak benim kafama takılan seyler hem maddi hem manevi.Nisan ayı gibi yaklasik 2000 liralik formasyon ödemem var ve şu an daha yarısını biriktirebildik.Yazin evden taşınacaktık kv ile anlaşamıyoruz diye.(altlı üstlü oturuyoruz)Şimdi bu kadar maddi problem var.Tabiki rızkı veren Allah.Esimle doktora gitmeden önce bebek hakkında hiç planımız yoktu bı üç dört yil bekleriz diyoduk.Ama doktora gittiğimiz günün aksami dördüncü sınıfın ara tatilinde korunmayı bırakırız dedik.Her şey iyi gibi aslında bebek belki hemen olmayacak bile ama ben endiseliyim hanımlar aklimdan çıkmıyor o günden beri.Zaman göz açıp kapayana kadar geçiyor. Kendimi çok anlatamadım galiba ama desteklerinizi bekliyorum