• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtalık tembelliği+yazz doğum kontrol hapı

besteee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
165
1
296
Eskişehir
bayanlar bugün doktora gittim doktor biraz yumurtalıklarında tembellik var dedi ve yazz doğum kontrol hapı verdi en az 5 ay kullanıcakmısım..peki nedir bu biraz yumurtalık tembelliği..ve ilerde anne olmama engel olur mu...?? şimdiden bilgileriniz için teşekkürler

cnm yumurtalarında biraz tembellik var dedi baska da bi sey demedi..normalde düzenli olark adet görüorum sadece 2 ay gecikmisti asırı stresten... :S :S baktım internetten diğer adı polikistik overmis ama biraz dediği için acaba tedavi daha mı kolay olur die aklıma takıldı

geçen hafta bende gittim doktora 2 ayda benim gecikmişti banada aynen sana dediğini söyledi ya yasmin yada yazz kullan dedi ama açıkcası pek umursamadım ben :44:

ben dün takıldım bu konuya acaba anne olmama engel olur mu diye ama arastırdım engel olmuomus rahatladım baya ..ve bende umursamıycm stres yaparsam daha kötü olur nası olsa tedavisi varmıs hapı içerim gecer sanki tek bende mi var diip motive ettim kendimi..gercektende her hastalığın bası stres

ben dün takıldım bu konuya acaba anne olmama engel olur mu diye ama arastırdım engel olmuomus rahatladım baya ..ve bende umursamıycm stres yaparsam daha kötü olur nası olsa tedavisi varmıs hapı içerim gecer sanki tek bende mi var diip motive ettim kendimi..gercektende her hastalığın bası stres

çok doğru söylüyorsun, stres her hastalığın temelini atıyor, vücudu korunmasız savunmasız bırakıyor :34:

saçım çok yağlanıyordu meğer bu tembellik yüzündenmiş o da... nyse çaresi varmıs ya ona da sükür zaten bi yerde okumustum eğer sac dökülmenin varsa ve sac tepe noktasında dökülüosa mide bağırsak bayansanız yumurtalık sorunu olabilr diodu..bi hap içicem ama bütün sorunlarm halolcak her iste bi hyr vardır diorum su an

saçım çok yağlanıyordu meğer bu tembellik yüzündenmiş o da... nyse çaresi varmıs ya ona da sükür zaten bi yerde okumustum eğer sac dökülmenin varsa ve sac tepe noktasında dökülüosa mide bağırsak bayansanız yumurtalık sorunu olabilr diodu..bi hap içicem ama bütün sorunlarm halolcak her iste bi hyr vardır diorum su an

merhaba arkadaşlar bende 8 aydır bebek için tedavi görüyorum bende yumurtlama sorunu var ve adet döngülerim çoook uzun doğum kontrol hapını bırakınca 3 ayda söktürücü ile oldum sonra 2 ayda sonra 39 günde kendiliğinden oldu şimdi rahim filmi çektireceğim peşinden iğne tedavisine geçiş yapacağız çünkü klomen işe yaramadı yumurta geliştirmedi fakat şunu belirtmek istiyorum yumurtlama sorunu başlı başına ve poliskistlik over farklı kist oluncada adetler düzensiz oluyor ama sadece yumurtlama sorunu olup kist olmadanda düzensiz adet oluyor bendeki gibi yani

ama şu saç dökülme ve yağlanma olayı dikkatimi çekti evet benimde son zamanlarda saçım hemen yağlanıyor ve baya dökülüyor ilk defa duydum

merhaba arkadaşlar bende 8 aydır bebek için tedavi görüyorum bende yumurtlama sorunu var ve adet döngülerim çoook uzun doğum kontrol hapını bırakınca 3 ayda söktürücü ile oldum sonra 2 ayda sonra 39 günde kendiliğinden oldu şimdi rahim filmi çektireceğim peşinden iğne tedavisine geçiş yapacağız çünkü klomen işe yaramadı yumurta geliştirmedi fakat şunu belirtmek istiyorum yumurtlama sorunu başlı başına ve poliskistlik over farklı kist oluncada adetler düzensiz oluyor ama sadece yumurtlama sorunu olup kist olmadanda düzensiz adet oluyor bendeki gibi yani

ama şu saç dökülme ve yağlanma olayı dikkatimi çekti evet benimde son zamanlarda saçım hemen yağlanıyor ve baya dökülüyor ilk defa duydum

malesef varmıs ilgisi tatlım..bi sürü sacım için tedavi kullandım gecmedi test yaptrdm normal cıktı ama meğer sorun farklıymış...doktor kist yok dedi bu da rahatlattı beni açıkçası..ama doğum kontrol hapından snra yumurta için catlatma iğnesinden bahsetti yani polikistk overin de olsa bebek sahibi oluyormussun..bunu da bi kaç gün önce öğrendm daha da rahatladım

Back