Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben dün takıldım bu konuya acaba anne olmama engel olur mu diye ama arastırdım engel olmuomus rahatladım baya ..ve bende umursamıycm stres yaparsam daha kötü olur nası olsa tedavisi varmıs hapı içerim gecer sanki tek bende mi var diip motive ettim kendimi..gercektende her hastalığın bası stres
saçım çok yağlanıyordu meğer bu tembellik yüzündenmiş o da... nyse çaresi varmıs ya ona da sükür zaten bi yerde okumustum eğer sac dökülmenin varsa ve sac tepe noktasında dökülüosa mide bağırsak bayansanız yumurtalık sorunu olabilr diodu..bi hap içicem ama bütün sorunlarm halolcak her iste bi hyr vardır diorum su an
merhaba arkadaşlar bende 8 aydır bebek için tedavi görüyorum bende yumurtlama sorunu var ve adet döngülerim çoook uzun doğum kontrol hapını bırakınca 3 ayda söktürücü ile oldum sonra 2 ayda sonra 39 günde kendiliğinden oldu şimdi rahim filmi çektireceğim peşinden iğne tedavisine geçiş yapacağız çünkü klomen işe yaramadı yumurta geliştirmedi fakat şunu belirtmek istiyorum yumurtlama sorunu başlı başına ve poliskistlik over farklı kist oluncada adetler düzensiz oluyor ama sadece yumurtlama sorunu olup kist olmadanda düzensiz adet oluyor bendeki gibi yani
ama şu saç dökülme ve yağlanma olayı dikkatimi çekti evet benimde son zamanlarda saçım hemen yağlanıyor ve baya dökülüyor ilk defa duydum